Annie Sloan krijtverf, een BEGRIP

Annie Sloan Chalk Paint wordt in Oxford, Engeland  geproduceerd. In 1990 heeft Annie Sloan haar "Chalk Paint" op de markt gebracht. Het begrip "Chalk Paint" laat zich vertalen in "krijtverf". Met haar Chalk Paint heeft Annie het begrip krijtverf als eerste groot op de kaart heeft gezet. 
 
De Chalk Paint van Annie Sloan heeft een geheime en unieke receptuur en dat merk je. Er is overigens geen krijt/kalk in haar verf verwerkt. Ze koos voor de naam Chalk Paint omdat de verf een prachtige matte en rustieke uitstraling heeft. 
 
De verf heeft wereldwijd een grote schare fans. Haar Chalk Paint is een echte kwaliteitsverf met geweldige eigenschappen. Maar het zijn, niet in de laatste plaats, de vele mogelijkheden van deze verf die ons allen zo blij maakt. Als kunstenares en kleurenspecialist inspireert Annie ons telkens weer met allerlei praktische toepassingen die met haar verf mogelijk zijn. 

Op Pinterest en YouTube, Instagram en Facebook vind je de mooiste voorbeelden van items en ruimtes die met Annie Sloan geschilderd zijn. Ook Geluk in een Potje heeft op YouTube, Pinterest en Facebook inspirerende filmpjes en afbeeldingen gepost.
 
Aan de hand van duidelijke foto's vertelt Annie stap voor stap in haar boeken hoe je eenvoudig verschillende stijlen kunt creëren van modern tot authentiek. 

Nu kan iedereen iets moois maken en dat geeft veel voldoening! Het laat zich raden waarom wij voor onze winkel de naam "Geluk in een Potje" hebben gekozen.