Onze blogs

Welkom bij onze inspirerende interieur blogs! Als je op zoek bent naar nieuwe ideeën en inspiratie om jouw huis een frisse look te geven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Onze blogs bieden een schat aan informatie en tips over het restylen van jouw interieur, het gebruik van kleur en het combineren van trends. Of je nu een complete make-over wilt uitvoeren of gewoon wat subtiele veranderingen wilt aanbrengen, onze blogs zijn de perfecte bron van inspiratie voor jou.

Met onze expertise en ervaring op het gebied van interieurontwerp en decoratie, zorgen wij ervoor dat jouw huis er stijlvol en trendy uitziet. Lees onze blogs en laat je inspireren!


Restyle met Image Transfer 


"Maak van je oude meubel een meesterwerk met Image Transfer!" 

Heb je ooit naar die oude koffietafel gekeken en gedacht: "Als ik daar toch eens een afbeelding op kon plakken uit mijn favoriete Pinterest-bord"? Nou, houd je vast aan je koffiekop, want met de techniek Image Transfer of Image Medium is dat mogelijk!

image Transfer met Midjourney om meubelen te restylen

Trend Kleur Magenta 


Heb je de trendkleur magenta al gespot? Deze gewaagde, levendige kleur is dit jaar helemaal hot! Het is een perfecte kleur om jouw interieur wat pit te geven. 

Kleuren combineren 


Kleuren zijn een belangrijk onderdeel van je interieur en kunnen de sfeer en uitstraling van een ruimte sterk beïnvloeden. Het combineren van kleuren kan een uitdaging zijn, maar als je het goed doet, kan het je interieur naar een hoger niveau tillen!

Check onze pagina voor nieuwe blogs!