DIY met Seastone Betonlook Microcement Beton Cire 

Kant en klaar en cementgebonden
trendy standaard kleuren 
verkrijgbaar in nagenoeg alle NCS kleuren. Is er een kleur die je heel erg mooi vindt, bijvoorbeeld van Pure & Original, Little Greene of Farrow & Ball? Wij kunnen heel veel kleuren mengen!

Badkamer muur en vloer in Betonlook microcement kant en klaar bij Geluk in een Potje

Microcement betonlook vloeren en wanden 

Geluk in een Potje heeft alle expertise in huis om de mooiste betonlook wanden en vloeren te maken. Liever zelf doen? Dat kan natuurlijk ook met onze kant-en-klaar cementgebonden betonlook microcement te vinden in onze webshop.


Over Seastone Microcement beton cire

SeaStone microcement is een kant-en-klare decoratieve stuc op basis van cement, verschillende harsvarianten en minerale pigmenten, niet te verwarren met betonlookverf. Een écht cementgebonden stuc dat bovendien kant-en-klaar is, is een noviteit.

Het is niet kalk-gebonden en is daarom van zichzelf water resistent. Het buigzaam maar is toch knetterhard en slijtvast. Door deze buigzaamheid zal het product door temperatuursverschillen uit zichzelf nooit scheuren.


Toepassingen
De kant-en-klare SeaStone Microcement stuc is geschikt voor binnen- en buiten, voor vloeren, wanden, plafonds, badkamers (ook de natte cel), over tegels, trappen, aanrechtbladen en buitengevels. Het is geschikt voor intensief gebruik in actieve loopzones.

Gemak en efficiëntie 

Een kant-en-klare echt cementgebonden betonlook stuc heeft een belangrijk praktisch voordeel voor iedere verwerker: de doe-het-zelver en de professionele verwerker. 

Traditionele beton cire wordt gemixt met drie bestanddelen (poeder uit zware en onhandelbare zakken samen met vloeibare resin en kleurstof). Het mengsel moet daarna direct binnen verwerkt worden. Heb je teveel aangemaakt dan kun je het restant weggooien. Heb je te weinig dan moet je tijdens het werk een nieuwe hoeveelheid aanmaken met het risico op kleurverschillen. 

De SeaStone microcement wordt geleverd in handzame emmers op kleur. De emmers zijn luchtdicht afsluitbaar en de microcement blijft lang houdbaar.

SeaStone betonlook muur in woonkamer bij Geluk in een Potje
Roest effect op de muur met roeststuc van Geluk in een Potje

Vloer- en wanddecoratie
Geluk in een Potje levert diverse aanvullende producten voor wand- en vloerdecoratie zoals Roeststuc met echte metaaldeeltjes, metallic paints, kleurpigmenten, metallic glitters, alles voor de meest mooie effecten.


Praktisch en hygiënisch
Met een betonlook afwerking verkrijg je een aaneengesloten, doorlopende vloer of wand, dus geen naden, geen voegen. Wel zo praktisch om schoon te houden. Je hebt geen last van vuilophoping en het schoonmaken van de vloer en de wand wordt een stuk gemakkelijker. De ruimte wordt zo beter vrij gehouden van ziektekiemen en bacteriën. 

Seastone betonlook wand in blauw met Vintro blauwe kleur

Alle voordelen op een rij, dat zijn er nogal wat...

● iedere RAL & NCS kleur is leverbaar

● Standaard kleurenpallet van de meest verkochte kleuren
● Het is lichter en dus niet van invloed op de structurele lasten van het gebouw.

● Vele mogelijkheden en uitstralingen

● Geschikt voor vloeren, wanden, badkamers, trappen, keuken etc etc...

● Naadloos oppervlak

● Ambachtelijke verwerking, ieder object is dus uniek

● Geschikt voor binnen en buiten

● Hoge hechtkracht, geschikt voor vele ondergronden zoals tegels, marmer, gres, terrazzo, beton, cement, gipsplaat, kalk etc etc...

● Waterresistent

● Grote bestendigheid tegen slijtage, krassen en chemicaliën

● Intensief slopen van een bestaande vloer is niet meer nodig

● Dus geen stof en rotzooi om af te voeren

● Kant & KLAAR formule dus gemakkelijk verwerkbaar

● Milieu vriendelijk product

● Gemakkelijk te onderhouden, reinigen met PH neutrale zeep

● Oppervlakken zijn vrij van ziektekiemen en bacteriën

● Zeer flexibel

● Cementgebonden