Geluk in een Potje Krijtverf®

 

Wij introduceren met gepaste trots onze in Nederland ontwikkelde en geproduceerde Geluk in een Potje Krijtverf® 


Je kent ons wellicht als de Brabantse Annie Sloan Chalk Paint stockist. Ontwikkelingen staan echter niet stil en dat heeft geleid tot een premium krijtverf van Hollandse bodem met nog meer mogelijkheden.  

Er zijn veel soorten krijtverf, van duur tot goedkoop. Geluk in een Potje Krijtverf is niet de goedkoopste en zeker ook niet de duurste. Maar in onze ogen wel de beste, waarom we dat vinden leggen we graag uit.

Voor een afwerking met een rijke strak matte uitstraling
De krijtverf van Geluk in een Potje voorziet in een aangename prachtige volle strak matte uitstraling voor de afwerking van o.a. meubels en muren. 
 

De Geluk in een Potje® Kleur collectie is geïnspireerd door kleuren uit de natuur

Geluk in een Potje Krijtverf® heeft een prachtig kleurassortiment bestaande uit 6 kleurcollectie geïnspireerd op de natuur. 
- Duin & Zand (licht neutraal)
- Aarde & Leem (donker neutraal)
- Boswandeling (groen)
- Water en Lucht (blauw)
- Zonsondergang (rood, oranje en geel)
- Bloesemzee (roze en paars)
Je zult vaststellen dat de kleuren in deze collectie onderling veelal erg mooi met elkaar combineren. 


Afwasbare krijtverf:
Geluk in een Potje Krijtverf® is van zichzelf afwasbaar hetgeen betekent dat de verf niet afgewerkt hoeft te worden met een wax of vernis bij decoratief gebruik. Ook zonder afwerking is de krijtverf AFWASBAAR.

 

Uitstekend geschikt voor de afwerking van vloeren, trappen, keukenkastjes en tafels

Wil je een volle authentieke strakke uitstraling in mat, zijdeglans hoogglans kies dan voor de Geluk in een Potje Krijtverf in combinatie met de afwerking van een (vloer) lak/vernis. Je verkrijgt met dit systeem een zeer sterke krasvaste afwerking voor oppervlakken die meer intensief belast worden. 


Wij maken jouw FAVORIETE KLEUR in de Krijtverf van Geluk in een Potje® 

In de webshop kun je Geluk in een Potje® Krijtverf bestellen in jouw lievelingskleur: > 20.000 kleuren! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleuren van Annie Sloan, Farrow @ Ball, Little Greene, Painting the Past, LAB Paint, Flexa, Praxis, Boss Paints, NCS, RAL, VT Wonen etc. De kleuren komen voor 98% - 99,9% overeen met het origineel.

GEMAK DIENT DE MENS: een praktische verf
Geluk in een Potje® Krijtverf heeft uitstekende hechtingseigenschappen en hecht op nagenoeg alle ondergronden. De basisregel is niet schuren en gronden: Lees ons KRIJTVERF STAPPENPLAN voor meer informatie. 


Reukarme watergedragen verf:
De Krijtverf van Geluk in een Potje® is veilig voor gebruik binnenshuis voor de afwerking van het gehele interieur. Onze krijtverf bevat geen/zeer weinig oplosmiddel. 

Ideaal voor allerlei verftechnieken
De krijtverf van Geluk in een Potje leent zich uitstekend voor diverse verftechnieken zoals: textureren, doorschuren (disstressen), blenden, frottage en colour wash.

Voor grove texturen kun je desgewenst schelpenzand of zilverzand door de verf mengen. Ideaal voor het creëren van een textuur is het product Saltwash. Het voordeel van Salwash is dat de pigmenten door en door in de poederachtige substantie dringen. Hierdoor blijft de kleur zichtbaar ook nadat het wordt opgeschuurd.  


Herkomst:
Geluk in een Potje Krijtverf® is in Nederland ontwikkeld en wordt in Nederland geproduceerd. Hierdoor is de voetprint veel kleiner. 


Blenden:
De krijtverf leent zich heel erg goed voor het mengen met andere kleuren van Geluk in een Potje krijtverf. Hierdoor kun je ook zelf prachtige kleuren creëren. 


Wil je de verwerkingstijd verlengen zodat je nog meer tijd hebt om te blenden, meng dan wat Classico of Patino door de Krijtverf.

Workshops
Geluk in een Potje geeft doorlopend creatieve workshops waarbij je diverse verwerkingstechnieken zelf eigen kunt maken. Lees meer over onze workshops: workshops of bekijk onze video's: YouTube