GELUK IN EEN POTJE KRIJTVERF®

 

Verf met een stijlvolle en elegant matte uitstraling
De watervaste Geluk in een Potje krijtverf® van Nederlandse bodem geeft een egale en rijke matte uitstraling voor de afwerking van muren, meubels en accessoires. Het is een gebruikersvriendelijke verf, verkrijgbaar in prachtige kleuren.


Krijtverf van Geluk in een Potje® bevat echt krijt. Krijtverf is geen kalkverf. Kalkverf geeft in basis een wolkerig effect. Onze Krijtverf geeft een egaal fluweel matte uitstraling en is afwasbaar.

Liever een Zijdeglans afwerking?

In een handomdraai heb je met de Zijdeglans Wasvernis een sterke duurzame krasvaste zijdeglans afwerking. De Wasvernis breng je eenvoudig en snel met een sponsje of een kwast aan. 

Geluk in een Potje krijtverf ® = Muurverf & Meubelverf  

Geluk in een Potje Krijtverf® is een fijne watergedragen verf van hoge kwaliteit voor zowel wanden, meubels en accessoires vanwege de stijlvolle en elegante uitstraling, de afwasbaarheid en de uitstekende hechtingseigenschappen. 


Keukenkastjes, vloeren trappen en tafelbladen
Je kunt de Geluk in een Potje krijtverf® afwerken met een Lak/Vernis  in mat, zijdeglans of hoogglans. Hiermee wordt een duurzame en sterke kras-, hitte- en vetbestendige afwerking verkregen voor oppervlakken die intensief gebruikt worden zoals: keukenkastjes, vloeren, trappen en tafelbladen


Gebruikersvriendelijke verf van Geluk in een Potje® 

Met veelal minimale voorbereiding kun je met schilderen beginnen. Gebruik van een primer is door uitstekende hechtingseigenschappen vaak niet nodig. Bovendien kun je ook als onervaren schilder met deze sneldrogende en nagenoeg reukloze verf een mooi resultaat verkrijgen. Voor meer informatie lees ook ons Krijtverfstappenplan.

 

Restylen van wanden, meubels en accessoires
Met Geluk in een Potje Krijtverf® is restylen een feestje! Naast het gemak van deze verf, is de verf zeer geschikt voor diverse verftechnieken zoals: textureren, patineren, doorschuren (disstressen), blenden, frottage en color wash.

Patineren
De Geluk in een Potje Krijtverf® laat zich fijn en gemakkelijk patineren met de (gekleurde) Wasvernis of met een zogenoemde "wash" van Geluk in een Potje Krijtverf. Dit omdat de Geluk in een Potje Krijtverf® vanwege zijn afwasbaarheid niet zal reactiveren. Tip: patineren met een wash in de kleur Boomstam van Geluk in een Potje® geeft geweldige resultaten!


Textureren
Door de Geluk in een Potje Krijtverf royaal aan te brengen en met de kwast schuin op de verf te deppen, creëer je een afwerking met textuur. Voor grove texturen kun je desgewenst schelpenzand of zilverzand door de verf mengen. Ideaal voor het creëren van een textuur is het product Saltwash. Het voordeel van Saltwash is dat de pigmenten door en door in de poederachtige substantie dringen. Hierdoor blijft de kleur zichtbaar ook nadat het wordt opgeschuurd. 

 

Blenden
Maak je eigen mooie kleuren! De krijtverf leent zich heel erg goed voor het mengen met andere kleuren van Geluk in een Potje krijtverf.  


Wil je de verwerkingstijd verlengen zodat je nog meer tijd hebt om te blenden, meng dan wat Classico of Patino door de Krijtverf.