Waarom KRIJTVERF bij Geluk in een Potje?

Het begrip KRIJTVERF is een verzamelnaam voor verf met een matte min of meer kalkachtige uitstraling. Dit betekend dan ook dat de één of de andere krijtverf zonder te overdrijven enorm in kwaliteit verschilt. Geluk in een Potje heeft 2 Engelse krijtverf kwaliteitsmerken in het assortiment met bij elkaar 110 verschillende kleuren. 

De beroemde en geliefde Annie Sloan Paint en de nieuweling in Nederland: Vintro Luxury Paint zorgen ervoor dat iedereen met het grootste gemak kan schilderen.

Onze krijtverf hecht op praktisch alle ondergronden veelal zonder te schuren of te gronden, het leuke werk kan meteen beginnen! 

De nagenoeg reukloze watergedragen Chalk Paint van Annie Sloan heeft een rustiek matte uitstraling, is zeer goed dekkend en droogt mooi egaal op. Met deze krijtverf kun je alle kanten op, van een gladde en moderne tot een authentieke en doorleefde uitstraling. De krijtverf van Annie is ook bij uitstek geschikt voor decoratieve schildertechnieken.
 
De nieuwe No Seal krijtverf van Vintro geeft in basis een gladde en moderne afwerking, die toch mat is. Deze krijtverf is water afneembaar zonder dat er een Was op is aangebracht. De decoratieve Vintro Chalk Paint kan ook buiten toegepast worden.

Krijtverf wordt veel gebruikt op muren (als zeer matte muurverf), op onbehandeld en behandeld hout, denk hierbij aan meubels, trappen en vloeren maar ook op tegels, metaal, kunststof, stoffen, leer en glas. 

De krijtverf van Annie Sloan is ook uitermate geschikt voor allerlei decoratieve schilderstechnieken zoals doorschuren (distress) en patineren.