Krijtverf van Geluk in een Potje

Wat is krijtverf? 

Krijtverf is een veelzijdige en praktische verf op waterbasis met een sfeervolle en matte uitstraling.

Of wil je soms liever zijdeglans? In letterlijk een handomdraai maak je een subtiele zijdeglans afwerking met de Was Cire van Polyvine

 

Geluk in een Potje levert krijtverf van Annie Sloan en Vintro Luxury Paints afkomstig uit Engeland. Zij kennen een lange traditie met krijtverf in de meest prachtige kleuren. In onze winkel in Uden liggen alle kleuren van Annie Sloan en Vintro Luxury Paints op voorraad. 


Gebruiksmogelijkheden:

  

Je hebt Krijtverf en krijtverf......
De ene krijtverf is de andere krijtverf niet, net zoals een brood van de ene bakker niet hetzelfde is als een brood van de andere bakker. Het gaat om de mate van pigmentering, de ingrediënten die zijn gebruikt en de kwaliteit van die ingrediënten. Dit alles bepaald de diepte van de kleur, de dekking, het gemak waarmee je schildert, de UV bestendigheid en de sterkte van de verf. Annie Sloan en Vintro Luxury Paints zijn beide gerenommeerde kwaliteitsmerken die garant staan voor zorgeloos schilderplezier en duurzame kwaliteit

De voordelen van de krijtverf van Annie Sloan en Vintro Luxury Paints

 • Mooie sfeervolle uitstraling 
 • Verkrijgbaar in prachtige en intens gepigmenteerde kleuren
 • Veel gebruiksmogelijkheden: meubels, wanden, vloeren trappen, kozijnen, accessoires en stoffen
 • Uiteenlopende uitstraling mogelijk: egaal strak en modern, robuust en authentiek etc. etc.
 • Geschikt voor leuke schilderstechnieken. Wij geven leerzame en gezellige krijtverf WORKSHOPS  
 • Praktisch in gebruik: niet schuren en gronden: KRIJTVERF STAPPENPLAN
 • Zeer snel drogend en overschilderbaar (binnen 1 tot 2 uur)
 • Een uitstekende dekking en het schildert erg fijn
 • Toepassingen voor binnens- en buitenshuis
 • Nagenoeg reukloos
 • "On the spot" schilderen
 • Mogelijkheid om zelf mooie kleuren/kleurnuances te mengen
 • Geeft veel voldoening!


Een fijne sfeer in je interieur
De uitstraling van onze krijtverf voegt iets extra's toe aan de sfeer in je woning. De ruimtes, de meubels en accessoires "komen tot leven". Je bent van harte welkom in onze winkel en bekijk de meubels, kozijnen en wanden die met de verf zijn geschilderd en overtuig jezelf. 

De praktische kwaliteiten
In basis hoef je niet te gronden en te schuren. Deze krijtverf hecht op nagenoeg alle ondergronden, is snel drogend en heeft een hele goede dekking. De verf geurt niet of nauwelijks, je kunt gewoon "on the spot" gaan schilderen. Knoei je een keer, dan kun je het gemakkelijk weg vegen met water en een doekje. In ons krijtverf STAPPENPLAN vertellen we meer over het gemak van schilderen met Annie Sloan en Vintro.

De veelzijdige kwaliteiten
Een strakke en egale afwerking voor een moderne uitstraling of wat meer structuur voor een authentieke uitstraling: het is mogelijk met onze premium krijtverf.

Onze krijtverf is wat dikker dan je wellicht gewent bent. Voor een strak egale uitstraling kun je een scheutje water door de verf roeren. Je kunt ook allerlei toffe technieken op de verf loslaten waarbij je de verf juist niet wilt verdunnen.

De basis uitstraling is mat maar je kunt letterlijk in een handomdraai met een doekje of een kwast een sfeervolle chique zijdeglans verkrijgen met de: Polyvine Was Cire Zijdeglans.

Dat de verf dikker is betekend minder water en dus meer verf.