Verf en betonlook speciaalzaak 

Voor unieke vloer, wand en meubel afwerking 

Betonlook microcement vloeren en wanden

Ben je op zoek naar een tijdloze en sfeervolle betonlook microcement vloer of wand in je woning? Bij Geluk in een Potje ben je aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in betonlook microcement vloeren en wanden. De betonlook microcement kan ook in vochtige ruimten zoals een badkamer worden toegepast, zowel op de wand als op de vloer. Wij hebben een mooie selectie aan standaard kleuren maar we kunnen bovendien zeer veel kleuren op jouw wens mengen.

In onze winkel in Uden (parkeren voor de deur) laten we graag de mogelijkheden zien. Wij gaan verder dan alleen betonlook wanden en vloeren, we maken bijvoorbeeld ook bijzondere statement walls waarbij betonlook met metallics worden gecombineerd.

Het werk wordt uitgevoerd door onze ervaren verwerkers. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden en eventueel een prijsopgave: CONTACT. Wij geven een prijsindicatie en voor de definitieve prijs komen we langs op locatie.

Geluk in een Potje is er ook voor de Doe-het-zelver!  Wij geven betonlook workshops zodat je met vertrouwen aan de gang kunt gaan. Zie eventueel ook de producten in onze: WEBSHOP