Keuken restylen, easy! 


met Geluk in een Potje Krijtverf 

keuken Annie Sloan Chalkpaint
Keuken geschilderd met Vintro krijtverf

Voordelen keukenkastjes schilderen met onze premium krijtverf:

  • Niet schuren en niet gronden


  • Zeer sterke en duurzame afschrobbare afwerking


  • Hele mooie karaktervolle (strakke) uitstraling van je keuken


  • Snel drogend, na 2 uur overschilderbaar


  • Mogelijk in matte, zijdeglans en hoogglans afwerking


  • Gunstig in prijs


Wil je graag e.e.a. aan advies over de mogelijkheden voor jouw keuken, over wat je nodig hebt en over de werkwijze, naam dan gerust even contact met ons op.

Rekenvoorbeeld gemiddelde standaard keuken:

Totaal aanschaf:  € 75,44 (bij 6 m2 in 2 lagen)


Bij hele gladde, bloedende of zuigende ondergronden breng je eerst twee lagen Blanke Lak in Zijdeglans van Polyvine aan met droogtijden van 24 uur per laag.

                                        

4 laags systeem voor keukenkastjes met  Geluk in een Potje krijtverf

- 1x krijtverf (na 2 uur overschilderbaar)

- 1x krijtverf (na 2 uur overschilderbaar)
- 1x Vernis (na 2 uur overschilderbaar)
- 1x Vernis 

               
* Meestal zijn 2 lagen krijtverf voldoende voor een mooie dekking. Afhankelijk van de kleur en de manier van opbrengen kan het voorkomen dat een 3de laag krijtverf benodigd is.


keuken in graphite met krijtverf geschilderd met Annie Sloan en Vintro

Gemak - sfeervolle uitstraling - kwaliteit - milieuvriendelijk

Ben je op zoek naar een fijne en gemakkelijke manier om je keukenkastjes te schilderen waarbij een goede kwalitatieve afwerking, een mooie sfeervolle uitstraling en milieuvriendelijkheid voor mens en milieu centraal staat?

Wij bieden een totaaloplossing met onze premium krijtverf waarmee je snel en gemakkelijk je keuken omtovert tot een compleet nieuwe look.

Niet gronden en niet schuren, wel het Stappenplan op volgen. We hanteren een "4 laags systeem" met slechts 2 uur droogtijd tussen de lagen voor een sterke afwerking van je keukenkastjes. Lees hieronder verder over de werkwijze in slechts 3 stappen:. LET OP: DE uithardingstijd bedraagt 3 weken, tot die tijd is voorzichtigheid geboden. Of kies voor Polyvine Meubellak.

De ondergrond
De krijtverf van Geluk in een Potje is bijzonder praktisch, je hoeft in basis niet te gronden en te schuren. De krijtverf hecht op behandeld en onbehandeld hout. De ondergrond dient schoon, stofvrij, vetvrij en stabiel te zijn.

Stap 1: Ondergrond reinigen

  • Reinig de keukenkastjes met de Poetspad, warm water en een flinke scheut schoonmaakazijn. Zie er op toe dat je alles goed raakt met de Poetspad. Pak alle randjes en hoekjes ook even mee.


Door deze handeling wordt de ondergrond wat opgeruwd en dat betaald zich uit in een uitstekende dekking en hechting van onze krijtverf. 


  • Neem de trap/vloer vervolgens goed af met een doek en schoon water. De voorbereiding is klaar.
Keuken met krijtverf van Annie Sloan in de kleur Svenska Blue

Stap 2: 2 lagen Geluk in een Potje Krijtverf aanbrengen

  • Breng de eerste laag Geluk in een Potje krijtverf aan met een kwast of een microvezelroller. Eventueel de verf verdunnen met een klein beetje water.

 

Iedere laag is na 2 uur overschilderbaar. Wij geven de voorkeur aan de kwast. Je kunt dan overal goed bij en je krijgt met de kwast een mooi strak resultaat. 

Keuken met krijtverf van Vintro Luxury Paints Nightfall donkerblauw

Stap 3: 2 lagen matte of zijdeglans Wascire aanbrengen

Breng de Wascire makkelijk aan met de zachte kant van een schuursponsje, Makkelijker kan het niet. Wascire maakt de ondergrond vet, alcohol en hitte bestendig. Handig in de keuken!Keuken geverfd met Vintro krijtverf in de kleur Midnight Antraciet grijs