STAPPENPLAN GELUK IN EEN POTJE KRIJTVERF


Stap 1: Reinigen van de ondergrond


  • Gronden en schuren is IN BASIS niet nodig. Wel eventuele los liggende delen verwijderen. Gebruik warm water met een goede scheut schoonmaakazijn. Ontvet en ontglans de ondergrond met de POETSPAD en doe het na met een doekje en schoon water. Naar stap 2.


KLIK HIER VOOR MEER INFO


Stap 2: Schilderen, 2 lagen krijtverf 


  • 2 lagen zijn bijna altijd voldoende voor een mooie dekking en diepe kleuren. Bij meubels krijg je het mooiste resultaat met een kwast. Het schilderen van de muren gaat uitstekend met een goede microvezelfroller. 


  • In principe kun je iedere kwast gebruiken maar ook hier geldt: een goede BORSTEL is het halve werk. Ga je van een donkere kleur naar een lichte kleur dan kan het voorkomen dat meer lagen benodigd zijn.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFO


Stap 3: Ga je de krijtverf afwerken?

Je kunt ervoor kiezen om de krijtverf te beschermen met een Wax of Vernis voor een sterke duurzame afwerking. De Geluk in een Potje krijtverf is watervast, ook zonder afwerking met een wax of vernis.

Met een wax of vernis verkrijg je een sterke duurzame krasvaste afwerking.  Bij de afwerking van trappen, eettafels, vloeren en keukenkastjes adviseren wij een vernis (geen wax). 

 

KLIK HIER VOOR MEER INFO