Radiator schilderen met Geluk in een Potje Krijtverf

radiator schilderen met krijtverf Geluk in een Potje

Klaar in 2 - 3 stappen
Onze krijtverf is uitermate geschikt voor je radiator omdat deze krijtverf niet zal verkleuren. 


Laat de verwarming gewoon aan de muur zitten maar zet hem wel van te voren uit zodat deze helemaal is afgekoeld. 


Stap 1:

Ontvet de verwarming met de Poets Pad en warm water met een scheut schoonmaakazijn. Schuren of gronden is niet nodig, Met de Poets Pad wordt de ondergrond gelijk iets opgeruwd. Neem de randjes ook even goed mee. 


Hierna de verwarming met schoon water en een doek nog even afnemen om het restvuil te verwijderen.


Stap 2:
Roer de krijtverf even goed door voor gebruik. Voor een strakker resultaat kun je de verf iets verdunnen met water. Breng nu de verf op de verwarming aan. Minimaal 2 lagen aanbrengen. 


Zorg ervoor dat je voldoende droogtijd laat tussen de laagjes. Minimaal 6 uur. Soms kan een derde laag nodig zijn bij lichte kleuren om een ​​volledige dekking te krijgen. 

Geef de verf na de laatste laag voldoende tijd om te drogen voordat de verwarming weer aan gaat. Minimaal drie uur raden wij aan.


Wij gebruiken graag de Staalmeester kwast.


Stap 3:

Wanneer de krijtverf droog is kun je het eventueel afwerken met was vernis van Polyvine voor hele sterke en duurzame afwerking. Dat gaat heel makkelijk met de zachte kant van een huishoudsponsje.

Kleur:
Kies voor een opvallende kleur wanneer je van je radiator een eyecatcher wilt maken of kies juist voor dezelfde kleur als de muur wanneer je hem graag laat wegvallen in je interieur. Je kunt alle mogelijke kleuren van bijna alle merken in de Geluk in een Potje Krijtverf bestellen. Of kies een kleur uit onze eugen kleurlijn. j