• Workshop Annie Sloan theedoos pimpen craquelé Uden Brabant geluk in een potje
Workshop Annie Sloan theedoos pimpen craquelé Uden Brabant geluk in een potje

Reservering workshop theedoos pimpen

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Deze gezellige drie uur durende workshop op woensdagavond heb je voor €39,95. De aanvang is van 19.00 tot 22.00. 

Reserveer nu de Workshop met Annie sloan met een aanbetaling van €19,95 (€15 + €4,95). NB: Helaas kunnen we de verzendkosten van € 4,95 niet uitzetten in deze webshop. Uiteraard wordt de € 4,95 ook verrekend en betaal je nog €20 bij aanvang. Dat kan contant of per pin.

De Workshop theedoos pimpen:

Deze leuke workshop duurt 3 uur en is ontzettend leuk om te doen, zelfs met tieners. Voor een goede kop koffie, thee of sap ontvangen wij je graag 15 minuten voor de aanvangstijd. Dus om 18.45. 

Je krijgt van ons een theedoos. Neem een eigen afbeelding die bijvoorbeeld bij de Copyshop, of in ieder geval met een laserprinter is geprint op normaal papier. Heb je geen mooie afbeeldingen dan hebben wij zeker ook voldoende keuze. Neem een afbeelding niet veel groter dan 20 bij 20 cm zodat het op het item past. Voor mooie afbeeldingen kijk je op ons bord Image Transfer Annie Sloan op Pinterest. Natuurlijk op het account van Geluk in een Potje. Als de afbeelding tekst of gezichten bevat, laat het dan in spiegelbeeld afdrukken. Want anders komt de afbeelding er uiteindelijk verkeerd op te staan. Je gaat je item beschilderen in kleuren naar keuze en voorzien van de afbeelding, craqueleur en eventueel gekleurde wax of Gilding Wax. Sjabloneren komt ook aan bod.

We werken in kleine groepjes zodat je alle aandacht krijgt om de technieken onder de knie te krijgen.


De verf, koffie, thee, zoete en hartige hapjes en ook nog eens 10% korting op de verf producten zijn inbegrepen. 


Wil je met een eigen gezelschap  een workshop volgen? Dat is prima! Neem even contact met ons op voor de data en tijden.

Afmelden of verzetten kan alleen kosteloos telefonisch tot 3 werkdagen voor aanvang.