Magenta 

Dé trendkleur van 2023 is magenta. Voor de toepassing in het interieur is de stylingtip om magenta te mixen met andere rood-paarse tinten; van lila, pruim en bosbes tot aubergine.

capri pink annie sloan magenta trend kleur pantone restylen krijtverf muurverf keuken schilderen

Capri Pink van Annie Sloan is vergelijkbaar met Magenta.
Wij kunnen alle kleuren magenta in onze eigen Geluk in een Potje Krijtverf leveren. Voeg bij je bestelling de kleurcode of nasm en het merknaam toe en het komt naar je toe. Of bestel de muurverf van Annie Sloan of Verf van Niveau in deze prachtige kleur.

Magenta is een kleur die goed te combineren is met verschillende kleuren. Als je van een rustig interieur houdt, kan je deze kleur combineren met neutrale tinten zoals wit, zwart en grijs. Zo kan je bijvoorbeeld een magenta bankstel combineren met witte muren en een grijze vloer. Dit geeft jouw kamer net dat beetje extra zonder dat het te druk wordt. 

Als je graag wilt experimenteren met kleur, kan je magenta combineren met complementaire kleuren. Complementaire kleuren zijn kleuren die tegenover elkaar staan op de kleurencirkel. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met een mooie gele kleur. Door deze kleuren te combineren krijg je een energieke sfeer in je huis. Je kan er ook voor kiezen om magenta te combineren met blauw of groen. Deze kleuren zorgen voor een prachtige balans en geven je huis een rustige uitstraling. 

Wil je juist knallen kies dan voor kleuren als oranje, kleuren die dichtbij magenta staan op de kleuren kaart. Dit geeft een heerlijke boho look.

Magenta is dus een kleur die veelzijdig is en perfect past bij verschillende interieurstijlen. Durf jij de trendkleur magenta aan en wil jij deze kleur een plekje geven in jouw interieur? Ga ervoor en creëer jouw eigen stijl! 

Laat ons weten hoe jij magenta gebruikt in jouw interieur door ons te taggen in jouw foto's op jouw Social Media kanalen.