Masterclass 1 krijtverf technieken 


Kom je niet verder dan een leuke kleur aanbrengen?
Leer bij ons alle belangrijke basistechnieken die je met krijtverf kunt toepassen en steeds gebruikt worden in ieder project. Je ontdekt wat krijtverf is en wat de mogelijkheden zijn. Hoe bereid je een meubel voor, welke kwasten zijn ee nodig en welke technieken pas je toe om een bepaalde look te maken. 

Deze technieken zullen je steeds makkelijker afgaan gedurende de cursus. Het is net als auto rijden, oefening baart KUNST! 

Je leert de tofste technieken op 3 paneeltjes maken. Het worden mooie kunstwerken om mee naar huis te nemen. 

Dit ga je leren: 

Glad en strak schilderen, mooi voor je keukenkastjes 

Rustiek en landelijk schilderen. 

Kleuren mooi blenden en mooie overgangen maken (ombre)

Twee kleuren op elkaar zetten en doorschuren (1 kleur wordt gemengd met Saltwash)

Barsten maken met Craquelé van Polyvine 

Werken met pigmenten 

Colourwash 

Frottage techniek 

Sjabloneren, maak mooie afbeeldingen en zette kers op de taart 

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met je eigen kunstwerken  plus een waardevolle schat aan informatie, waarmee je zelf eindeloos aan de slag kunt! 

We werken in een zeer kleine groep zodat er voldoende tijd voor jouw vragen is. 

Ter introductie geven we speciaal en alléén voor deelnemers aan deze workshop diezelfde dag maar liefst 10% korting op alle gerelateerde producten (exclusief boeken) 

Of maak gebruik van een extra voordelig pakket waarmee je meteen aan de slag kunt! Deze wordt alleen op Masterclass 1 aangeboden. 

Deelnamekosten: € 55,- per persoon. Er kunnen maximaal 5 personen deelnemen. Voor grotere groepen neem je contact op voor mogelijkheden. 

Deze prijs is inclusief alle materialen en informatie, koffie/ thee/ water met een appelflap en lekkere versnaperingen tijdens de les.