masterclass 1 annie sloan krijtverf uden brandbakery

Masterclass Annie Sloan 1

Kom je niet verder dan een leuke kleur aanbrengen?
Leer bij ons alle belangrijke basistechnieken die je met krijtverf van Annie Sloan kunt toepassen en steeds gebruikt worden in ieder project. Je leert te werken met alle kwasten en waxen,.Deze technieken zullen je steeds makkelijker afgaan gedurende de cursus. Het is net als auto rijden, oefening baart KUNST!

Wat ga je leren?


Glad en strak schilderen, mooi voor je keukenkastjes
Rustiek en landelijk schilderen.
Afwerken met alle kleuren Wax, til je look meteen naar een hoger niveau
Twee kleuren op elkaar zetten en doorschuren.
Afwerken met Laquer, in sommige gevallen kies je liever voor de Laquer in plaats van Clear Wax. Bijvoorbeeld wanneer je meubelen voor buiten wilt restylen of een vloer, tafel of keuken wilt transformeren. 

Sjabloneren.met krijtverf als afsluiter.

Aan het einde van de workshop ontvang je een duidelijke beschrijving van alle technieken en ga je naar huis met je eigen kunstwerk plus een waardevolle schat aan informatie, waarmee je zelf eindeloos aan de slag kunt!

We werken in een zeer kleine groep zodat er voldoende tijd voor jouw vragen is.

Ter introductie geven we speciaal en alléén voor deelnemers aan deze workshop diezelfde dag maar liefst 10% korting op alle kleuren Chalk Paint™, alle kleuren wax en het hele assortiment verf- en waxkwasten van Annie Sloan* (exclusief boeken)

Of maak gebruik van een extra voordelig pakket waarmee je meteen aan de slag kunt! Deze wordt alleen op Masterclass 1 aangeboden.

Deelnamekosten: € 49,95 per persoon. Er kunnen maximaal 5 personen deelnemen. Voor grotere groepen neem je contact op voor mogelijkheden.

Deze prijs is inclusief alle materialen en informatie, koffie/ thee/ water met een appelflap en lekkere versnaperingen tijdens de les én 10% korting op de eerdergenoemde Annie Sloan-aankopen. Als extraatje krijg je ook nog zo'n handige Chalk Paint™-kleurenkaart cadeau t.w.v. €3,50!
 
De kosten van deze workshop zijn €54,95

Op deze foto staan Anke van de Brandbakery en haar moeder, de maakster van ons logo en al onze marketingmaterialen.