Masterclass informatie

Aanmelden 

Een Masterclass/workshop is gezellig én leerzaam! Er zijn ontzettend veel thema’s. Maak een keuze of volg zoveel je wilt! 


Aanmelden kan via  een telefoontje, Whatsapp, of email onder vermelding van je voor-en achternaam, de datum van je deelname en je telefoonnummer. 

Wanneer er geen workshop gepland staat die je wilt volgen dan stem je met ons gewoon een datum en tijd af. Wij zullen dit in de agenda zetten en op internet delen zodat andere deelnemers kunnen aansluiten.

Over de workshop 

Iedere workshop duurt ongeveer 3 uur. Tijdens de workshop schenken we koffie, thee, lekkere limonade siropen en zijn er diverse knabbels. We ontvangen je graag met een zoete versnapering. 

We werken op een paneel van 60x40 centimeter. Uiteraard zijn alle materialen inbegrepen.  

Leuk voor iedereen

Iedereen kan aan de workshops deelnemen, ervaring is niet vereist! 
We raden aan om eerst Masterclass 1 en 2 te volgen wanneer je graag leert schilderen met krijtverf en nog geen ervaring hebt. 

Korting

Na afloop van Masterclass 1 en 2 mag je lekker shoppen met 10% korting of profiteer van de extra voordelige aanbiedingen. LET OP: deze zijn alleen op de dag zelf geldig.
 

EEN EIGEN GROEP

Het is ook mogelijk om met een eigen groep deel te nemen, data en tijden stemmen wij dan samen af. Dit is mogelijk met minimaal 5 tot maximaal 8 personen. 
 

INDIVIDUEEL

Wil je liever een privé workshop? Een privéles kan erg prettig zijn om allerlei redenen. De kosten hiervoor zijn €125 euro. masterclass vintage annie sloan krijtverf chalkpaint uden
masterclass annie sloan 2 workshop krijtverf image transfer uden
workshop annie sloan chalkpaint krijtverf uden