Algemene workshop informatie


Aanmelden 

Een workshop is gezellig én leerzaam! Er zijn ontzettend veel thema’s. Maak een keuze of volg zoveel workshops als je wilt, wanneer je maar wilt. Aanmelden kan via  een telefoontje, Whatsapp, of email.
Wanneer er geen workshop gepland staat die je wilt volgen dan stem je met ons gewoon een datum en tijd af. We zijn zeer flexibel.
Wij zullen dit in de agenda zetten en op internet delen zodat andere deelnemers kunnen aansluiten. 

Locaties

*In overleg kunnen workshops ook op een eigen locatie gegeven worden. Voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. 

De workshops worden gegeven op 2 locaties in Utrecht, namelijk in ons gezellige atelier aan de Tolsteegsingel op nummer 42. En de workshops Tegels Restylen en Potten Restylen worden ook gegeven bij Tuincentrum Steck in Utrecht. 
Voor grotere groepen dan 6 personen worden alle andere workshops ook bij Steck gegeven in de gezellige workshop ruimte. 

Parkeren:

Atelier aan de Tolsteegsingel:
Je kunt parkeren voor slechts €6,`- bij P & R Westraven inclusief metrokaartje voor de heen en terugweg. Met het kaartje kan je tot en met 5 personen kosteloos met de metro tot aan halte Vaartsche Rijn. 
Vergeet niet om in en uit te checken voor de korting op het parkeren! Vanaf halte Vaartsche Rijn loop je langs het gezellige kanaal in 5 minuten naar onze locatie. Uiteraard kan je ook op de Tolsteegsingel parkeren. Of in de parkeergarage op de Vaartsche Rijn. Dat is handig wanneer je een meubeltje moet meebrengen. 
Op zondag kan je gratis parkeren bij ons atelier.


Bij Tuincentrum Steck kan je kosteloos parkeren.

Na afloop kan je gezellig eten in het centrum. Of langs de route terug bij Broei. Orloff of Spice Monkey. Op zaterdag en zondag rijdt de metro niet naar Vaartsche Rijn en moet je 9292 raadplegen voor het openbaar vervoer.

Over de workshop 

Iedere workshop duurt ongeveer 3,5 uur. Op de Tegels Restylen Workshop en Potten Restylen Workshop na, deze duren 2 uur. Zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt ingepland zodat je ontspannen deel kunt nemen. Want het kan soms uitlopen. Gezelligheid kent geen tijd! 

Tijdens de workshop schenken we in het atelier onbeperkt koffie, thee, sap, fris of water en zijn er diverse knabbels. We ontvangen je graag met een zoete versnapering. Bij Steck is 1 consumptie inclusief zoals koffie, thee of fris. Met iets lekkers. Thee is kosteloos en onbeperkt. Je mag ook zelf iets meebrengen. 

We werken soms op een paneel van 60x40 centimeter en sommige workshops werken we met 3 kleinere panelen. Wanneer het mogelijk is om een eigen item mee te brengen dan staat dat vermeld bij de workshop. Uiteraard zijn alle materialen inbegrepen. Er zijn schorten aanwezig. 

Leuk voor iedereen

Iedereen kan aan de workshops deelnemen, ervaring is niet vereist! 

We raden aan om eerst Masterclass 1 en 2 te volgen wanneer je graag leert schilderen met krijtverf en nog geen ervaring hebt.

Maar doordat we in heel kleine groepjes werken is het ook mogelijk om direct deel te nemen aan andere workshops.

Korting

Na afloop mag je lekker shoppen met 10% korting of profiteer van de extra voordelige aanbiedingen. LET OP: deze zijn alleen op de dag zelf geldig. Je kunt pinnen.  
 

Een eigen groep

Het is ook mogelijk om met een eigen groep deel te nemen, data en tijden stemmen wij dan samen af. 
 

Individueel 

Wil je liever een privé workshop? Een privéles kan erg prettig zijn om allerlei redenen. Je krijgt totale aandacht en begeleiding. En kunt zelf aangeven wat je wilt leren. Echt maatwerk dus. Voor privé deelname betaal je €99,- extra op de kosten van de normale workshop prijs.