Beton ciré vloeren en wanden

BETON CIRÉ VLOEREN EN WANDEN

Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van beton ciré vloeren en wanden. Vakkundig verwerkte beton ciré vloeren en wanden geven sfeer aan iedere ruimte.

Heb je interesse in een beton ciré afwerking voor in de woning of bedrijfsruimte? Neem CONTACT met ons op voor informatie en desgewenst een afspraak. 

STIJLVOL EN TIJDLOOS

Een betonlook afwerking geeft een natuurlijke rust in je interieur. Het combineert met veel woonstijlen van een modern industrieel interieur tot een warm landelijk interieur. 

De ruimte krijgt iets persoonlijks en eigentijds. De ambachtelijke verwerking zorgt voor een natuurlijk gevarieerde uitstraling.

WATERDICHT

De beton ciré is waterdicht en is daardoor ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals in de badkamer. 


Tegels kunnen blijven zitten. Dat scheelt een hoop tijd en rommel. Laat de tegels professioneel egaliseren en je kunt de betoncire naadloos aanbrengen.


PRAKTISCH EN HYGIËNISCH

De naadloze beton ciré afwerking is gemakkelijk en goed schoon te houden met een milieuvriendelijke milde zeep.

VLOEREN

De beton ciré StoneAge vloeren zijn slijtvast en krasvast en zijn bovendien gemakkelijk schoon te houden. Ideaal voor oppervlakken die intensief belast worden.
Doordat er geen voegen zijn zoals bij tegels breng je rust en ruimte in je interieur. 

VLOERVERWARMING

De beton ciré afwerking is bestand tegen temperatuurverschillen en geeft de warmte goed door. De beton ciré afwerking is dan ook ideaal voor op vloeren met vloerverwarming.

TOEPASSINGEN BETON CIRÉ:

Vloeren en muren:
- woonkamer
- toilet
- badkamer
- keuken
- kantoorruimtes
- winkel

OVERIGE TOEPASSINGEN:
- Traptreden 
- Tafels
- Keukenkastjes
- Plantenbakken