Statement Wall

Een Statement Wall is een unieke wand die als een stukje kunst je interieur verrijkt.  

Valpaint

 

Uniek! Dat is de juiste beschrijving van de speciale en decoratieve verven van Valpaint. De combinatie van de meest geavanceerde en innovatieve producten, de prachtige kleuren en de uiteenlopende technieken die toegepast kunnen worden, staat garant voor prachtige wanden die je nergens vindt. Behalve in mooie hotels en horeca.

Wanden die verheven worden tot kunst: Wall Art. Met VALPAINT is een nieuwe manier geboren om oppervlakken te decoreren met niet alleen visuele maar ook tactiele sensaties die nog nooit eerder zijn bereikt. Het resultaat is een spectaculair en decoratief effect.

Wij leveren de producten, geven jou de kennis en verzorgen tevens zeer leerzame en inspirerende Workshops. Bovendien maken wij Statement Walls in opdracht.

Video Klondike        Video Meteore 8 

Valpaint Meteore 10 met C100Over

valpaint klondike meteore 10 statement wall

Valpaint Meteore 10 

Valpaint Klondike

Muurverf? Krijtverf!

Geluk in een Potje Krijtverf is prachtig op muren. Mooi mat, water en vuil bestendig, een authentieke uitstraling voor elke ruimte. En verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Denk hierbij aan de kleuren van Little Greene, Farrow & Ball, Painting the Past, Annie Sloan, Lab Paint en Pure & Original. Wij bieden de mooiste kleuren. Wil je kleuradvies aan huis? Neem CONTACT op voor een afspraak, De kosten zijn afhankelijk van de locatie en het aantal ruimtes. Voor het gebruik in keukens, badkamer of andere ruimten waar meer bescherming gewenst is werk je het af met het af met de Meubellak van Polyvine. Hier zit namelijk PU in. Voor zaken als het aanrechtblad en de douche cabine raden we de 2 componenten PU lak aan. 

French Linen van Annie Sloan

Graphite van Annie Sloan

India Yellow van Farrow & Ball

Red Earth van Farrow & Ball

Ombre met verf van Annie Sloan

Cabrian Blue afwasbare muurverf van Annie Sloan op de muur

Cambrian Blue van Annie Sloan

Beton Ciré 

Beton Ciré van StoneAge geeft een eigentijdse en sfeervolle uitstraling, Naadloos en vol karakter. Deze betonlook past goed bij alle woonstijlen. Verkrijgbaar in standaard kleuren en in de RAL en NCS kleuren.
Beton Ciré is slijtvast, krasvast en is gemakkelijk schoon te houden. 

Wij leveren alle producten van StoneAge  zodat je zelf aan de slag kunt en maken de mooiste wanden, vloeren, werkbladen, badkamers en keukens in opdracht wanneer je het liever aan een professional over laat. 

Beton ciré afwerking in de badkamer

Beton ciré op de bar van een horecagelegenheid.

Beton ciré afwerking in de badkamer

In opdracht

Geluk in een Potje heeft ruime ervaring in de vervaardiging van Beton Ciré vloeren en wanden in woningen en bedrijfsgebouwen. Denk hierbij aan badkamers, toiletten, woonkamers (met vloerverwarming), kantoren en kleedkamers. Loop eens binnen om stalen te bekijken en advies in te winnen of vraag een OFFERTE aan.

Beton Ciré op de wanden in de badkamer.

Beton Ciré op een badkamermeubel;

Beton Ciré op de muur van het toilet.