Statement Walls

Valpaint

Uniek! Dat is de juiste beschrijving van de speciale, decoratieve verven van Valpaint. De combinatie van de meest geavanceerde en innovatieve producten, de prachtige kleuren en de uiteenlopende technieken die toegepast kunnen worden, staat garant voor prachtige wanden.

Wanden die verheven worden tot kunst: Wall Art. Met VALPAINT is een nieuwe manier geboren om oppervlakken te decoreren met niet alleen visuele maar ook tactiele sensaties die nog nooit eerder zijn bereikt. Het resultaat is een spectaculair en decoratief effect.

Wij leveren de producten, de kennis en verzorgen tevens Workshops. Bovendien maken wij Statement Walls in opdracht.

Video Klondike        Video Meteore 8

Muurverf

Alle soorten muurverf, afgestemd op elke ruimte, schimmelwerend, extra schrobvast, verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. 

Denk hierbij aan de kleuren van Little Greene, Farrow & Ball, Painting the Past, Annie Sloan, Lab Paint en Pure & Original. Wij bieden de mooiste kleuren. Wil je kleuradvies in de winkel of aan huis? Neem CONTACT op voor een afspraak zodat we tijd voor jou kunnen inplannen.

French Linen van Annie Sloan

Graphite van Annie Sloan

India Yellow van Farrow & Ball

Red Earth van Farrow & Ball

Ombre met verf van Annie Sloan

Cabrian Blue afwasbare muurverf van Annie Sloan op de muur

Cambrian Blue van Annie Sloan

Beton Ciré 

Beton Ciré geeft een eigentijdse en sfeervolle uitstraling, Naadloos en vol karakter. Deze betonlook past bij alle woonstijlen. 

Verkrijgbaar in standaard kleuren en in de RAL en NCS kleuren.

Beton Ciré is slijtvast, krasvast en is gemakkelijk schoon te houden. 

Wij leveren alle producten van StoneAge en maken de mooiste wanden, vloeren, werkbladen, badkamers en keukens in opdracht.

Beton ciré afwerking in de badkamer

Beton ciré op de bar van een horecagelegenheid.

Beton ciré afwerking in de badkamer

Betrouwbaar

Geluk in een Potje heeft ruime ervaring in de vervaardiging van Beton Ciré vloeren en wanden in woningen en bedrijfsgebouwen. Denk hierbij aan badkamers, toiletten, woonkamers (met vloerverwarming), kantoren en kleedkamers. Loop eens binnen om stalen te bekijken en advies in te winnen of vraag een OFFERTE aan.

Beton Ciré op de wanden in de badkamer.

Beton Ciré op een badkamermeubel;

Beton Ciré op de muur van het toilet.