Annie Sloan krijtverf en Vintro krijtverf

Geluk in een Potje heeft een compleet assortiment aan premium kwaliteit krijtverf: Annie Sloan Chalk Paint en de Vintro No Seal Chalk Paint. Beide merken komen uit Engeland. 

Met de krijtverf van Annie Sloan kun je alle kanten op. Glad en modern tot vintage en authentiek. Met deze verf zijn de mogelijkheden onbegrenst. De transparante Clear Wax geeft een karaktervolle uitstraling. Bovendien maakt het de krijtverf erg sterk en krasvast. De uitstraling blijft mat met de Clear Wax maar je kunt het ook tot zijdeglans oppoetsen.
 
De No Seal krijtverf van Vintro geeft in basis een iets meer gladde en moderne afwerking die toch heel mat is. Deze krijtverf is water afneembaar zonder dat er een Wax op is aangebracht. Vintro No Seal krijtverf kan zelfs buiten toegepast worden.

Onze krijtverf wordt veel gebruikt op muren (als zeer matte muurverf), op onbehandeld en behandeld hout, denk hierbij aan meubels, trappen en vloeren maar ook op tegels, metaal, kunststof, stoffen, leer en glas. 

Voor inspiratie en tips kijk ook eens bij Geluk in een Potje ook op YouTube, Instagram, Facebook en Pinterest. Bovendien geven wij iedere week inspirerende workshops in de winkel van Geluk in een Potje.

Annie Sloan kist met parelmoer afwerking van Pearlescent Glaze
Keuken geschilderd met Vintro krijtverf
leren bank oranje geschilderd met Pumpkin Krijtverf van Vintro No Seal
kast geschilderd met Annie Sloan krijtverf en gilding wax
Vintro kleur voorbeelden deep Saffron Valentine Madame de Pompadour
Vintro krijtverf op de muur
Annie Sloan vintage kast