Over ons

Geluk in een Potje, misschien klinkt de naam wat soft maar wij worden nou eenmaal erg blij van het schilderen met onze krijtverf! Het gemak waarmee je zelf iets leuks kunt creëren geeft veel voldoening. 

Wij krijgen er energie van om je te helpen met het geven van kleuradvies en met het geven van de nodige tips zodat ook jij de mooiste dingen zelf kunt maken. 
 
Iedere week kun je bij Geluk in een Potje workshops volgen waarbij je met de kwast in de hand verschillende technieken in de praktijk brengt. Vanzelfsprekend kun je ook zelf allerhande informatie vergaren op onze YouTube kanaal Geluk in een Potje. 

In onze krijtverfwinkel zijn meerdere voorbeelden aanwezig, van kleurstalen tot meubeltjes en accessoires. 

 Als je vragen hebt, loop dan even dan even de winkel binnen, bel, app of mail ons.Openingstijden:
Dinsdag: 12.00 - 17.00
Woensdag: 12.00 - 17:00
Donderdag: 12.00 - 16.30
Vrijdag: 12.00 - 17.00
Zaterdag: 12.00 - 17.00

 

Kleurrijke groeten,
Atto en Karen - Geluk in een Potje

06-49337664 of 06-43267528

Over ons en openingstijden winkel geluk in een potje

Inspiratie....

Bij Annie Sloan op de bank!


Twee dagen lang mogen schilderen samen met Annie Sloan zelf, dat is echt een geweldige ervaring. Regelmatig krijgen wij als Stockist de nodige training zodat we die weer door kunnen geven.  


In de Annie Sloan Shop in Oxford


Wanneer je in Oxford bent moet je zeker naar de winkel van Annie Sloan gaan, daar doe je veel inspiratie op, het is een plaatje daar. Natuurlijk is Oxford zelf ook de moeite waard.


The Annie Sloan Shop, buitenzijde

Annie heeft haar winkel aan de buitenzijde met Annie Sloan Chalk Paint geschilderd in de kleur English Yellow. Voor zolang het duurt, morgen kan het weer een andere kleur zijn....