Karen en Atto

Naast uiteraard schilderen zijn we dol op muziek, natuur, kunst, wandelen, lekker eten en gezelligheid. Een beetje de dingen waar iedereen wel blij van wordt denken wij zo. Atto maakt de meest fantastische luidsprekers en kun je begraven onder verse appeltaart met slagroom, Karen ook trouwens. Als er wat overblijft na een workshop dan gaat het meestal wel op!

Wij genieten iedere dag van ons werk. In onze winkel ontmoeten veel leuke en kleurrijke mensen die er net als wij van genieten om iets bestaands te restylen ofwel te upcyclen naar iets moois. Waarom iets nieuws kopen als er al zo veel moois voorhanden is? Dit geeft veel voldoening, vandaar de naam van onze winkel: Geluk in een Potje. 


Social Media bijhouden en workshops geven is iets wat Karen heel graag doet. Atto zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd loopt en heeft ook deze website gemaakt. We verdelen het werk goed samen. Net als de appeltaart, hoewel....

Karen blinkt uit in het geven van kleuradvies en Atto kan je alles vragen over vernissen en alles dat daar bij komt kijken.

We verslinden boeken over schilder technieken en volgen cursussen bij bijvoorbeeld Jonathan Marc Mendes, zodat we deze kennis aan jou kunnen overdragen. Het liefst onder genot van een appeltaartje, dat dan wel. 

Meer over ons, Karen en Atto

Kiekjes 

Bij Annie Sloan op de bank!


Twee dagen lang mogen schilderen samen met Annie Sloan zelf, dat is echt een geweldige ervaring. Regelmatig krijgen wij als Stockist de nodige training zodat we die weer door kunnen geven.  

Op bezoek in de Annie Sloan Shop in Oxford

In de Annie Sloan Shop in Oxford


Wanneer je in Oxford bent moet je zeker naar de winkel van Annie Sloan gaan, daar doe je veel inspiratie op, het is een plaatje daar. Natuurlijk is Oxford zelf ook de moeite waard.

De voorgevel van de Annie Sloan Shop in Oxford

The Annie Sloan Shop, buitenzijde

Annie heeft haar winkel aan de buitenzijde met Annie Sloan Chalk Paint geschilderd in de kleur English Yellow. Voor zolang het duurt, morgen kan het weer een andere kleur zijn....

Poesen

Als je ons volgt op Social Media dan kan je nog wel eens een poes of kater zien. Muisje en Nugget zijn de kids van Lilo. En die vinden het erg leuk om op je lip te gaan zitten als je aan het schilderen bent. Ook testen ze onze geschilderde stukken graag uit. 

Onze huis poes van Geluk in een Potje