Betonlook muren en vloeren 

SeaStone Cement Stuc

100% Beleving + 100% Gemak + 100% Projectkwaliteit 

Kant-en-klaar! voor de Professional én de Doe-het-zelver


Badkamer muur en vloer in Betonlook microcement kant en klaar bij Geluk in een Potje


Projectkwaliteit microcement vloeren en wanden
Met Seastone Decorative Concrete  maak je in een handomdraai elegante, stoere, industriële of kleurrijke betonlook wanden en vloeren. Wij spreken hier van een kant-en-klaar cement gebonden product en niet van betonlookverf. Met Seastone haal je eerste klas kwaliteit in huis namelijk echte projectkwaliteit! Wij leveren 10 standaard kleuren. SeaStone is ook in iedere RAL en NCS kleur bij ons verkrijgbaar.

Seastone Microcement 
De kant-en-klare betonlook microcement stuc van SeaStone is geschikt voor muren, vloeren, badkamers (in de natte cel!), buitengevels, aanrechtbladen en meubels. Dit product is van zichzelf water resistent en buigzaam maar is toch knetterhard en enorm slijtvast!


SeaStone Flex (++)

Voor diegene die tijd wil besparen leveren wij de SeaStone Flex.
SeaStone Flex is betonlook microcement op de rol. Jawel je leest het goed! Dit ambachtelijke product is werkelijk vooruitstrevend en wordt geproduceerd in Nederland.
De SeaStone Flex is geschikt voor op de muur en is verkrijgbaar in alle standaard kleuren en in meerdere varianten. Alle RAL en NCS kleuren zijn op bestelling verkrijgbaar. Voor meer informatie, neem even contact met ons op.

Kant-en-klare microcement betonlook stuc?

Jazeker! Een niet kant-en-klaar betonlook stuc product moet eerst worden gemengd (zware poederzakken en vloeibare resin en kleurstof). Daarna moet het direct en binnen een bepaalde droogtijd verwerkt worden. Heb je teveel aangemaakt dan kun je het restant weggooien. Heb je te weinig dan moet je tijdens het werk een nieuwe hoeveelheid aanmaken (kleurverschillen). Met SeaStone behoort dit tot het verleden: Je pakt een nieuwe emmer ofwel je sluit de emmer af en gaat de volgende dag weer verder.  Hierdoor kan SeaStone microcement nu ook toegepast worden door de Doe-het-zelver.


Professionals én Doe-het-zelvers
SeaStone Microcement is uniek in de markt omdat het een kant-en-klaar cementgebonden stuc is van eerste klas kwaliteit. Dit werkt veel praktischer, geeft minder stress, het kost minder tijd en is gemakkelijker. Wij leveren SeaStone Microcement daarom niet alleen aan professionals maar ook aan doe-het-zelvers. De natte cel in de badkamer is voor de Doe-het-zelver over het algemeen een brug te ver en dan met name als het gaat over de vloer met de afvoergoot. Het verwerkingsprotocol dient goed te worden nageleefd. Wij geven duidelijke instructies en je kunt bij ons terecht voor vragen en advies. Wij geven bovendien praktische workshops.

Toepassingen
De kant-en-klare SeaStone Microcement stuc is geschikt voor binnen- en buiten, voor vloeren, wanden, plafonds, badkamers, over tegels, trappen, aanrechtbladen en bijvoorbeeld meubilair. Het is geschikt voor intensief gebruik in actieve loopzones. Dit product wordt zowel gebruikt voor de particulier in en rondom de woning als voor industriële toepassingen in gebouwen en magazijnen.

SeaStone betonlook muur in woonkamer bij Geluk in een Potje
SeaStone betonlook muur en vloer in badkamer
Woonkamer vloer met betonlook microcement bij Geluk in een Potje
Roest effect op de muur met roeststuc van Geluk in een Potje

Vloer- en wanddecoratie
Wij leveren diverse aanvullende producten voor wand- en vloerdecoratie zoals Roeststuc met echte metaaldeeltjes, metallic paints, kleurpigmenten, metallic glitters, alles voor de meest mooie effecten.

Breed scala aan afwerkingen
SeaStone biedt een breed scala aan mogelijkheden en afwerkingen. Er zijn 10 standaard kleuren en bovendien is de Microcement in alle RAL en NCS kleuren verkrijgbaar. Grenzen? Die zijn er eigenlijk niet dankzij de verschillende texturen (fijn of middel), de grote verscheidenheid aan kleuren, de verschillende vernis afwerkingen (mat, satijn of hoogglans) en de diversiteit aan metallic-effecten. De ambachtelijke verwerking maakt jouw betonlook afwerking uniek en exclusief.

Hygiënisch en praktisch

De kant-en-klare SeaStone Cement stuc is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden handzame afsluitbare luchtdichte emmers. Met een betonlook afwerking verkrijg je een aaneengesloten, doorlopende vloer of wand, dus geen naden, geen voegen. Wel zo praktisch om schoon te houden. Je hebt geen last van vuilophoping en het schoonmaken van de vloer en de wand wordt een stuk gemakkelijker. De ruimte wordt zo beter vrij gehouden van ziektekiemen en bacteriën. 

Seastone betonlook wand in blauw met Vintro blauwe kleur
SeaStone kleurpigmenten bij Geluk in een Potje
SeaStone betonstuc spatelen bij Geluk in een Potje

Wat is SeaStone Microcement
SeaStone microcement is een milieuvriendelijk, gebruikersvriendelijk en duurzaam product. Het is een decoratieve stuc op basis van cement, verschillende harsvarianten en minerale pigmenten. SeaStone Decorative Concrete onderscheidt zich van andere betonciré op microcement- en kalkbasis. Het is namelijk kant-en-klaar, het is van zichzelf water resistent en buigzaam maar is toch knetterhard en enorm slijtvast! 

Alle voordelen op een rij, dat zijn er nogal wat...

● iedere RAL & NCS kleur is leverbaar

● Standaard kleurenpallet van de meest verkochte kleuren
● Het is lichter en dus niet van invloed op de structurele lasten van het gebouw.

● Vele mogelijkheden en uitstralingen

● Geschikt voor vloeren, wanden, badkamers, trappen, keuken etc etc...

● Naadloos oppervlak

● Ambachtelijke verwerking, ieder object is dus uniek

● Geschikt voor binnen en buiten

● Hoge hechtkracht, geschikt voor vele ondergronden zoals tegels, marmer, gres, terrazzo, beton, cement, gipsplaat, kalk etc etc...

● Waterresistent

● Grote bestendigheid tegen slijtage, krassen en chemicaliën

● Intensief slopen van een bestaande vloer is niet meer nodig

● Dus geen stof en rotzooi om af te voeren

● Kant & KLAAR formule dus gemakkelijk verwerkbaar

● Milieu vriendelijk product

● Gemakkelijk te onderhouden, reinigen met PH neutrale zeep

● Oppervlakken zijn vrij van ziektekiemen en bacteriën

● Zeer flexibel

● Cementgebonden