Valpaint Statement Wall 

Een Italiaans Meesterwerk voor elke RuimteBen je op zoek naar een manier om je interieur naar een hoger niveau te tillen? Overweeg dan het laten maken van een unieke Statement Wall met de prachtige Italiaanse producten van Valpaint.

Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer, of een andere ruimte waar je een echte eyecatcher wilt hebben, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een scala aan kleuren en sjablonen kunnen de getalenteerde Wall Artists Karen en Atto van iedere wand een meesterwerk maken. In dit artikel ontdek je hoe je jouw ruimte kunt transformeren met Valpaint en krijg je een idee van de kosten.

Een blikvanger in je woonkamer:
Stel je voor dat je woonkamer wordt getransformeerd tot een kunstwerk. Met Valpaint kun je een Statement Wall creëren die de aandacht trekt en de sfeer in de ruimte versterkt. Kies bijvoorbeeld voor een wand achter de bank en laat ons deze  een unieke en artistieke uitstraling geven. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt je wand personaliseren op basis van je eigen smaak en stijl.

Een betoverende slaapkamer:
Je slaapkamer is een plek waar je tot rust wilt komen en jezelf wilt omringen met schoonheid. Met Valpaint kun je een serene en betoverende sfeer creëren in je slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor een zachte pastelkleur die rust en ontspanning bevordert, of ga voor een subtiel patroon dat de ruimte een vleugje luxe geeft. Elke keer dat je je slaapkamer binnenstapt, zul je je omringd voelen door de magie van je eigen persoonlijke Statement Wall.

Eyecatchers in openbare ruimten:
Valpaint is niet alleen geschikt voor thuis, maar ook voor openbare ruimten zoals praktijken, hotels en horecagelegenheden. Stel je voor dat je gasten worden begroet door een indrukwekkende Statement Wall die meteen de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat. Valpaint biedt een breed scala aan mogelijkheden om de identiteit van je bedrijf te versterken en een unieke atmosfeer te creëren die je klanten keer op keer zal verrassen.

Kosten en beschikbaarheid:
Nu je enthousiast bent geworden over het laten creëren van je eigen Statement Wall met Valpaint, wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn. Gemiddeld kost het laten maken van een wand zoals het voorbeeld ongeveer €126 per vierkante meter, inclusief materialen en btw. Houd er rekening mee dat reis- en parkeerkosten exclusief zijn. De exacte prijs kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en eventuele extra wensen.

Met de Italiaanse producten van Valpaint en de expertise van Wall Artists Karen en Atto kun je elke ruimte transformeren tot een uniek kunstwerk!