Stylish Interior 

Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking van de getalenteerde Ilse Lievegoed  - de Furniture Artist achter Stylish Interior. Met Geluk in een Potje® Krijtverf, restylet Ilse gebruikte meubels tot ware kunstwerken en volledig unieke meubels. 

Volg haar op Facebook, Instagram en TikTok voor heerlijk inspiratie! Naar de website van: STYLISH INTERIOR.

Even voorstellen 

Ik ben Ilse van Stylish Interior en sinds een aantal jaar combineren ik en mijn partner Andrew met heel veel plezier onze  passie voor Vintage en Antiek met de hang naar creatieve expressie.

Dat is ook mijn drijfveer geweest om met schilderen te beginnen, ik wilde zelf graag unieke meubelen maar kon deze nergens vinden en dus ben ik ze met hele goede hulp van Andrew zelf gaan maken.

Bohemian , glamoureus, decadent, exotisch, vrouwelijk, eclectisch, uniek, inspirerend en mooi.

Dat begint natuurlijk met goede materialen en zo ben ik bij Karen en Atto terechtgekomen waar ze je behalve met de ideale verf, ook altijd met raad en daad bijstaan. De Krijtverf van Geluk in een Potje past goed bij mij want behalve creatief ben ik ook erg ongeduldig en kan meestal niet wachten om een meubel om te toveren!

Doordat je met deze krijtverf niet hoeft te schuren kan ik na een grondige schoonmaak en ontvet beurt meteen beginnen met het allerleukste deel, het schilderen zelf!

Verder schilder ik in heel veel verschillende stijlen en heb ik al ontzettend veel merken geprobeerd, de één passend bij de ene stijl en de andere is dan weer fijner voor de andere stijl. Maar de Krijtverf van Geluk in een Potje kan ik op alle mogelijke manieren gebruiken en ziet er altijd geweldig uit! 
Een enorme tijds- en geldbesparing dus.

Ik vind het ontzettend fijn dat deze krijtverf in zo ongeveer elke mogelijke kleur te krijgen is waardoor je niet meer hoeft te zoeken naar die ene speciale kleur die je op een meubel hebt gezien en waarvan het merk vaak niet eens in Nederland te krijgen is, ik hou ervan!

Ik probeer bij elk stuk waar ik aan werk het eigen karakter van het stuk naar voren te laten komen en te kijken hoe ik alle verschillende elementen het mooiste met elkaar kan laten samenwerken zodat ze een echt Stylish Interior stuk worden.

Sinds kort hebben we behalve onze website ook een winkel met werkplaats in Steenbergen op de Blauwstraat 63. Waar we lekker de ruimte hebben om te creëren en de meubelen tentoon te stellen zodat iedereen die dat wil alles rustig kan komen bekijken. Je bent van harte welkom!