Twee daagse workshop VALPAINTOntdek je creatieve kracht tijdens onze exclusieve tweedaagse workshop in ons inspirerende atelier in Utrecht!


Laat je inspireren door prachtige voorbeeldpanelen en ga aan de slag op een enorm groot paneel om een adembenemend abstract kunstwerk te creëren, gebruikmakend van topproducten zoals Valpaint.


Gedurende 5 uur per dag duik je in een wereld van creatie, leren en ontdekken, met voldoende tijd om al je vragen te stellen.In alle rust werken aan jouw kunstwerk, 

alle aandacht krijgen zodat je de fijne kneepjes leert

En dat allemaal met een week tussen de twee dagen, zodat je thuis aan de slag kunt met de geleerde technieken en een statement wall kunt creëren!


Met een scala aan kleuren, sjablonen en andere materialen tot je beschikking, wordt jouw kunstwerk gegarandeerd uniek en adembenemend. En om het helemaal af te maken, geniet je van een heerlijke lunch tijdens de workshop.


Vanwege de grootte van het paneel kunnen er slechts 2 personen deelnemen, waardoor deze ervaring echt uniek en exclusief is!


Bovendien krijg je ook nog eens 10% korting op producten voor thuisgebruik. De workshops zijn inclusief lunch, koffie, thee, sap, fris en versnaperingen.


Geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op om de data en tijden af te stemmen en reserveer een plekje voor deze bijzondere ervaring! 


Plan met ons twee fantastische dagen!