VALPAINT WORKSHOP DEEL 1

Heb je al gehoord van deze unieke workshop? Dit is jouw kans om te leren hoe je jouw eigen Statement Wall of WallArt kunt creëren met de prachtige producten van het Italiaanse merk Valpaint!

Tijdens Valpaint 1 leer je de fijne kneepjes van het gebruik van een Venetiaanse Spaan en het maken van mooie texturen en patronen met Meteore 10, een bijzondere marmerpasta. Daarna ga je je paneel afwerken met C100OVER, een decoratieve verf met ingekapselde pigmenten waarmee je mooie en natuurlijke kleurnuances maakt. 

Met deze kennis en producten kan je zelf thuis een prachtige Statement Wall maken en jouw paneel is een bijzonder stukje Wall Art dat je ergens in huis een mooi plekje kunt geven. 

Stel je eens voor: een muur die jouw interieur compleet maakt en die je helemaal zelf hebt gemaakt, met jouw favoriete kleuren en design! Normaal gesproken zou je hiervoor een expert moeten inhuren, maar met deze bijzondere technieken en producten kan jij nu zelf aan de slag! 

Je bespaart niet alleen geld, maar je doet ook nog eens een geweldige ervaring op.  Natuurlijk kan je de producten en technieken ook op andere ondergronden zetten zoals potten of andere woonaccessoires.

Nadat we je met open armen hebben ontvangen bij het gezellige atelier in Utrecht gaan we eerst genieten van heerlijk gebakje, koffie en thee en een introductie in de wereld van Valpaint. 

Deze workshop is inclusief materialen, koffie, thee en gebak en de investering van €89,95,- voor 3 uur. We werken met maximaal 4 personen waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt. 

Maak van jouw interieur een echte eyecatcher en Think Like An Artist!