VALPAINT WORKSHOP DEEL 1

Heb je al gehoord van deze unieke workshop? Dit is jouw kans om te leren hoe je jouw eigen Statement Wall of WallArt kunt creëren met de prachtige producten van het Italiaanse merk Valpaint!

Stel je eens voor: een muur die jouw interieur compleet maakt en die je helemaal zelf hebt gemaakt, met jouw favoriete kleuren en design! Normaal gesproken zou je hiervoor een expert moeten inhuren, maar met deze bijzondere technieken en producten kan jij nu zelf aan de slag! Of maak mooie panelen die je in huis kunt ophangen. De eerste maak je tijdens deze fantastische workshop waar we je alle fijne kneepjes leren.

En het beste van alles is dat je niet alleen geld bespaart, maar ook nog eens een geweldige ervaring opdoet! Tijdens de workshop leer je werken met marmerpasta en een Venetiaanse Spaan om prachtige texturen en patronen te creëren. En de pasta is er in verschillende kleuren en de collectie aan sjablonen is enorm!

Nadat we je met open armen hebben ontvangen bij het gezellige Atelier Musz in Uden of ons atelier in Utrecht (geef je voorkrur voor locatie aan) gaan we eerst genieten van heerlijk gebakje, koffie en thee en een introductie in de wereld van Valpaint. 

Je gaat tijdens de workshop werken aan een stevig paneel van 40x60 cm en maakt een prachtig kunstwerk voor aan de muur! Of je nu je gang, keuken, badkamer of toilet wilt upgraden, met Wall Art kan je het allemaal! Karen is samen met Atto, Wall Artist bij GIEP en zal jou de fijne kneepjes leren. Volg GIEP via Instagram. 

Deze workshop is inclusief materialen, koffie, thee en gebak en de investering van €79,95,- voor 3 uur. Maar wacht niet te lang met aanmelden want er is beperkt aantal deelnemers mogelijk. 

Maak van jouw interieur een echte eyecatcher en Think Like An Artist!