Annie Sloan Start Pakket

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Het Annie Sloan Start Pakket bestaat uit 3 producten: 

  • 1 liter Annie Sloan Chalk Paint (€34,95) in de kleur naar keuze
  • 500 ml Annie Sloan Clear Wax (€17,50)
  • Gratis varkensharen ovale Kwast Small (ter waarde van €4,95)


Met het Annie Sloan Start Pakket kun je direct aan de slag. De gratis ovale small varkensharen kwast heeft een kunststof steel en is van een instapkwaliteit, prima geschikt om je project mee te doen. De kwast kan bovendien gebruikt worden voor het waxen. Wil je een duurzame premium kwaliteit kwast die lang mee gaat dan is de Oval Brush van Annie Sloan écht de beste keuze of denk anders aan de Ovale Pure Bristle kwast.

Het Annie Sloan Start Pakket is verkrijgbaar in alle Annie Sloan kleuren.

Productinformatie

Het Annie Sloan Start Pakket met de gratis kwast is verkrijgbaar in alle 42 kleuren van Annie Sloan. 

Wanneer je de krijtverf afwerkt met de Clear Wax van Annie Sloan dan krijg je in basis een sterke matte afwerking die je met een sopje kunt afnemen. 

De ovale varkensharen kwast is gemaakt met varkenshaar. Je kunt hiermee een mooie authentieke uitstraling maken maar een gladde afwerking is evengoed mogelijk door de krijtverf met wat water te verdunnen.  

Inhoud Annie Sloan Start Pakket

Created with Sketch.

Het Annie Sloan Start Pakket:

- 1 liter Annie Sloan Chalk Paint in een kleur naar keuze.
- 500 ml Annie Sloan Wax naar keuze
- 1 gratis ovale varkensharen kwast  

Productkenmerken

Created with Sketch.
  • 1 liter uitstekend dekkende watergedragen krijtverf in prachtige kleuren.
  • 500 ml Annie Sloan Clear Wax voor een sterke matte afwerking.
  • 1 instap kwaliteit ovale varkensharen kwast voor schilderen en waxen.


Tips

Created with Sketch.

Annie Sloan krijtverf zit behoorlijk dik in de pot. Een robuuste authentieke uitstraling maken gaat prima.met de varkensharen kwast. Een gladde en moderne gladde uitstraling gaat evengoed door de krijtverf in een apart bakje te mengen met wat water. De verf zal dan makkelijker schilderen en beter vloeien voor een gladder resultaat.

Je kunt de wax aanbrengen met een doekje maar wij adviseren een stevige kwast. Je kunt dan beter doseren en gemakkelijker in de hoekjes e.d. komen. Karen heeft een instructie filmpje hierover geplaatst op YouTube: Annie Sloan Basisvaardigheden. Als je 1 kast wilt gaan schilderen dan gaat het waxen prima met de ovale Pure Bristel kwast. Wil je vaker gaan waxen dan is het zeker de moeite waard om een echte Wax kwast aan te schaffen.

Spoel de kwast na het schilderen uit met handwarm water. Wanneer je de kwast hebt gebruikt om te waxen, gebruik dan afwasmiddel met handwarm water. Tip: Groene zeep vinden wij nog beter om de wax kwast mee schoon te maken.

Belangrijk wanneer je de Black of Dark Wax gaat aanbrengen over de krijtverf (met een doek of kwast): 
Breng eerst de Clear Wax aan en daarna in de nog natte Clear Wax de Black of Dark Wax. Wrijf het vervolgens met een doek uit. Vind je het resultaat te donker dan kun je het met de Clear Wax weer wat nuanceren/wegpoetsen. De White Wax kun je wel rechtstreeks op de krijtverf aanbrengen, dus zonder de Clear Wax eronder.