Chateau Grey - ALLEEN NOG VERKRIJGBAAR in Geluk in een Potje Krijtverf®

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪74.95‬

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

DEZE KLEUR IS ALLEEN NOG VERKRIJGBAAR IN Geluk in een Potje Krijtverf ®: 1 liter € 34,95 en een halve liter voor €19,95.


KLIK HIER: MAAK HET VERSCHIL MET DE KRIJTVERF GELUK IN EEN POTJE® 


De kleur Chateau Grey is een prachtige elegante groen grijze krijtverf van Annie Sloan. Ook erg sfeervol op de muur in je woning. Voor een schrobvaste Wallpaint kan je de Wallpaint in Olive kopen en lichter maken met Old White Wallpaint. 

Persoonlijk is dit 1 van onze favoriete kleuren. Het is groen én rustig: neutraal genoeg om makkelijk te combineren.


Deze zachte grijs-groene kleur zag je veel op oude, Franse meubelen. Maar past ook fantastisch in een hedendaags interieur.

Groene tinten passen mooi bij warme tinten waar rode pigmenten in zitten. Deze kleuren halen het beste in elkaar naar boven. Opposites attract!

Bij Athenian Black en Graphite krijg je juist een stoere, industriële look.

Met een beetje Black Wax of Dark Wax (bruin) met daaronder altijd een vers en nat laagje Clear Wax, kan je een oude look geven, patina die zich zogenaamd door de jaren heeft opgebouwd. Breng dit vooral op plekken aan die veel aangeraakt worden en in richels en groeven. Ook prachtig om houtsnijwerk te benadrukken.

Combineer met Burgundy, Primer Red, Scandinavian Pink, Antoinette. Maar ook met Duck Egg Blue of Old White. In combinatie met de warme kleuren ook prachtig in je slaapkamer!

Tip: Wanneer je meerdere mixen maakt met steeds meer Old White kan je een prachtige Ton-Sur-Ton look creëren. Je kunt ook onze wit pigmenten van Polyvine gebruiken om te mixen. 

Zorg er voor dat je altijd genoeg maakt voor je hele project of noteer de juiste verhoudingen. 

Leuke tip: check The Purple Painted Lady, deze heeft een kleur mixer waarmee je online, bij benadering, kleuren kunt mixen. Super leuk om te doen! 
schrobvaste 

Chateau Grey Annie Sloan met Primer Red slaapkamer
Chateau Grey Annie Sloan met Dark Wax en Clear Wax

Gemak met krijtverf

Onze betaalmogelijkheden:

Beste webwinkel bezoeker, wij maken gebruik van het PayPal betaalsysteem. Met dit betaalsysteem kun je ook met IDEAL betalen: EEN PAYPAL ACCOUNT HEB JE NIET NODIG OM MET IDEAL TE BETALEN..
Kleurrijke groet, Karen en Atto