Annie Sloan Basis Pakket

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Het Basis pakket bestaat uit 3 producten: 

  • 1 liter Annie Sloan Chalk Paint (€34,95)
  • 500 ml Annie Sloan Wax in de kleur naar keuze (€17,50)
  • Pure Bristle Medium Kwast nummer 13 (€21,95)


Met het Annie Sloan Basispakket kun je direct aan de slag. De ovale medium varkensharen Pure Bristle kwast is ideaal voor het schilderen met Annie Sloan krijtverf en kan bovendien gebruikt worden voor het waxen.

Het Compleet pakket is verkrijgbaar in alle Annie Sloan kleuren, 42 in totaal met een Annie Sloan Wax naar keuze: De Clear Wax (transparant), de Black Wax (zwart), de Dark Wax (donker bruin) of de White Wax (wit). Lees ook de instructies hieronder wat betreft het aanbrengen van de kleuren Wax.

Productinformatie

Het basispakket Annie Sloan krijtverf is verkrijgbaar in alle 42 kleuren van Annie Sloan. 

Wanneer je de krijtverf afwerkt met de Clear Wax van Annie Sloan dan krijg je in basis een sterke matte afwerking die je met een sopje kunt afnemen. 

De Pure Bristle kwast is gemaakt met varkenshaar. Je kunt hiermee een mooie authentieke uitstraling maken maar een gladde afwerking is evengoed mogelijk door de krijtverf met wat water te verdunnen. 

Inhoud Annie Sloan Basis pakket

Created with Sketch.

Het Annie Sloan basispakket:

- 1 liter Annie Sloan Chalk Paint in een kleur naar keuze.
- 500 ml Annie Sloan Wax naar keuze
- 1 Ovale varkensharen Medium kwast nr 13 van het merk Pure Bristle

Productkenmerken

Created with Sketch.
  • 1 liter uitstekend dekkende watergedragen krijtverf in prachtige kleuren.
  • 500 ml Annie Sloan Clear Wax voor een sterke matte afwerking.
  • 1 Pure Bristle ovale varkensharen kwast voor schilderen en waxen.

Werkwijze 

Created with Sketch.

Annie Sloan krijtverf zit behoorlijk dik in de pot. Hierdoor kun je een robuuste authentieke uitstraling maken met de varkensharen Pure Bristle kwast. Wil je een moderne gladde uitstraling, doe de krijtverf dan in een apart bakje en meng het met wat water. De verf zal dan makkelijker schilderen en beter vloeien voor een gladder resultaat.

Je kunt de wax aanbrengen met een doekje maar wij adviseren een stevige kwast. Je kunt dan beter doseren en gemakkelijker in de hoekjes e.d. komen. Karen heeft een instructie filmpje hierover geplaatst op YouTube: Annie Sloan Basisvaardigheden. Als je 1 kast wilt gaan schilderen dan gaat het waxen prima met de ovale Pure Bristel kwast. Wil je vaker gaan waxen dan is het zeker de moeite waard om een echte Wax kwast aan te schaffen.

Spoel de kwast na het schilderen uit met handwarm water. Wanneer je de kwast hebt gebruikt om te waxen, gebruik dan afwasmiddel met handwarm water. Tip: Groene zeep vinden wij nog beter om de wax kwast mee schoon te maken.

Belangrijk wanneer je de Black of Dark Wax gaat aanbrengen over de krijtverf (met een doek of kwast): 
Breng eerst de Clear Wax aan en daarna in de nog natte Clear Wax de Black of Dark Wax. Wrijf het vervolgens met een doek uit. Vind je het resultaat te donker dan kun je het met de Clear Wax weer wat nuanceren/wegpoetsen. De White Wax kun je wel rechtstreeks op de krijtverf aanbrengen, dus zonder de Clear Wax eronder.