Wax kwast - Waskwast van Annie Sloan

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

De waskwasten van Annie Sloan, van Italiaanse makelij, zijn gemaakt van puur varkenshaar met natuurlijk gespleten haarpunten. 

Met de ergonomisch gevormde handgrepen kun je moeiteloos de verf van een waslaag voorzien. De puntvormige waxkwasten zijn extra handig voor de wat lastig bereikbare gebieden zoals de nauwe hoeken. 

Uiteraard kun je de wax ook aanbrengen met een doekje. Je zult echter snel merken dat het met een kwast fijner gaat omdat je hiermee de wax dunner en beter gedoseerd kunt aanbrengen. Ook is de kwast makkelijker voor in de hoekjes.

Tip: je kunt ook prima met een oval brush van Annie Sloan de Wax aanbrengen. Hiermee bespaar je geld en bovendien kun je met dezelfde oval brush natuurlijk ook nog eens schilderen. Wel merken wij dat wanneer klanten wat grotere projectjes doen of wanneer ze wat vaker projectjes doen, dat ze toch terugkomen voor de Annie Sloan waxkwast. Dit heeft te maken met de goede grip van een waxkwast maar ook met de druk die je kunt uitoefenen met de varkensharen van de waxkwast. De borstel van de Annie Sloan waxkwast is steviger waardoor je meer druk kunt zetten en daardoor wat sneller kunt werken. 

Na afloop van het waxen kun je de (wax-)kwast in handwarm water met afwasmiddel schoonmaken.

De kwasten zijn er in 2 maten:

Standaard:16cm x 3,5cm
Groot: 23cm x 4,5cm