• Clear transparante wax annie sloan geluk in een potje uden brabant
  • Clear transparante wax annie sloan geluk in een potje uden brabant
Clear transparante wax annie sloan geluk in een potje uden brabant
Clear transparante wax annie sloan geluk in een potje uden brabant

Annie Sloan Clear Wax -Transparant-

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Tip: vanaf €49 gratis verzending met kortingscode "GRATISVERZENDEN".

Gebruik de transparante Chalk Paint® Wax om de met Annie Sloan verf geschilderde meubels, lambrisering, bloempotten etc. af te werken en te beschermen. Deze Wax werd voorheen Soft Wax genoemd door Annie Sloan. De Clear Wax verdiept de kleur en geeft een mooie zacht matte afwerking. Je kunt desgewenst een glans krijgen door het object goed op te wrijven nadat de wax goed droog is. 

Met de Wax maak je de Chalk Paint® waterafstotend zodat het ook toegepast kan worden op eetkamer tafels en keukenkastjes. De Clear Wax dringt door in de verf en dat maakt de afwerking erg sterk!

Om de kenmerkende ”Annie Sloan look” te krijgen, breng je een dunne laag Wax aan over de Chalk Paint® met de Waxkwast (of oval brush). Veeg direct daarna de overtollige Wax weg met een schone niet pluizende doek. Doe dit stukje voor stukje.

De Wax is niet geschikt voor buiten gebruik. Nadat de Wax droog is, kun je het met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel afnemen. Indien nodig kun je intensief gebruikte delen gemakkelijk nog een keer waxen na verloop van tijd. De Annie Sloan Wax is weer prima overschilderbaar met Annie Sloan Paint.

De Wax is verkrijgbaar in 2,5 liters, 500 ml en 120 ml.