• SeaStone Hechtprimer voor betonlookverf, microcement betonciré en krijtverf
SeaStone Hechtprimer voor betonlookverf, microcement betonciré en krijtverf

Seastone universele hechtprimer

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Deze primer dient als hechtlaag voor de SeaStone en Vintro betonlookverf, en voor de SeaStone microcement betonciré. Ook prima geschikt als ondergrond voor krijtverf.

SeaStone hechtprimer is een universele primer geschikt voor zowel sterk zuigende ondergronden als niet zuigende ondergronden zoals tegels en melamineplaat. 

Zuigende ondergronden worden door dit product versterkt en verstevigd. Dit product dringt tot diep in de ondergrond door.


GRATIS verzending vanaf €39 met de kortingscode GRATISZENDEN

Productinformatie


Varianten

Created with Sketch.

Verkrijgbaar in 1 liter en 5 liter. 

Oppervlak: 8-12 m² met 1 liter

Productkenmerken

Created with Sketch.

Geschikt voor gebruik als primer voor pleisters en gips, architectonisch beton, travertijn, acryl en minerale pleisters in thermische isolatiesystemen, mozaïekpleisters, antieke pleisters enz. 

Voor binnen en buiten gebruik op alle soorten beton, cement, gips, houten oppervlakken, gipsplaten , OSB, gelakte en PVC-elementen. 

Verwerking

Created with Sketch.

Oppervlak: 8-12 m² met 1 liter.

Droog tijd: ongeveer 6 uur bij 20 ° 

De ondergrond moet compact, droog, vrij van stof en andere verontreinigingen zijn. Losse delen van de ondergrond en afbladderende verflagen moeten grondig worden verwijderd. Het optimale effect wordt verkregen door een dunne laag primer gelijkmatig aan te brengen met een roller.