Stucco d'Or Concreto - betonlookverf

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪74.95‬

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

 

DOWNLOAD DE KLEURENKAART 


Creëer zelf een WAUW effect met de betonlook verf Concreto van Stuco d'Or!


Concreto is een goed dekkende muurverf voor een modern, sfeervol en zeer realistisch betonlookeffect.
Het is makkelijk aan te brengen en jij bepaalt zelf hoe rustig of juist druk de ‘tekening’ in je betonlook wordt.

Bekijk hier de video voor de toepassing.

LET OP! De ondergrond moet helemaal glad zijn anders kan je geen betonlook creëren met deze betonlookverf. Dat geldt voor alle merken. Het kan wel over tegels (dus over voegen) maar niet over spachtelputz of granol. Wil je op een niet gladde ondergrond een betonlook maken dan hebben wij daar een product voor dat nog niet op de website staat: C100-Over van Valpaint.

Voor het aanbrengen van de eerste laag gebruik je een roller of blokkwast.
Voor het aanbrengen van de tweede, decoratieve laag gebruik je de blokkwast en eventueel een Venetiaanse Spaan.

Deze verf kan op iedere gladde ondergrond verwerkt worden. Gebruik vooraf een primer. En werk indien nodig af met 1 van onze Polyvine lakken. 


• Zeer mat en decoratief betoneffect

• In diverse stoere betonkleuren verkrijgbaar
• Snel en gemakkelijk te verwerken 


Hoeveel heb ik nodig?

Met 1 liter kan je 4 m2 in 2 lagen betonlook maken. Met 2,5 liter kan je 10 m2 in 2 lagen maken. We raden de Dekkende Muurprimer van Verf van Niveau op kleur aan als voorbereiding. Dat bespaart verf. Bij onbeschilderde stuc of andere zuigende of gladde ondergronden wordt dit met klem aangeraden. Voor het verwerken gebruik je de flexibele Venetiaanse Spaan van Marmorino Tools.

De Concreto is een betonlookverf op basis van kunstharsdispersie. In combinatie met een vernis of waxafwerking is de Concreto betonlookverf ook geschikt op de muur in de badkamer (niet in de natte cel).
 

Stuco d'Or Concreto blinkt uit in gemak. Breng de verf in 2 lagen aan (ca.4 m2 / liter in 2 lagen geteld) De eerste laag opbrengen met een muurroller. De tweede laag opbrengen met een blokkwast en na bewerken met een Venetiaanse Spaan.

In de badkamer

De Concreto kan ook in de badkamer gebruikt worden dan kan deze met een twee componenten PU lak afgewerkt worden zodat deze waterdicht is.  Door de lichte kleur is het resultaat heel subtiel gewolkt. 

Een druk effect

Op deze foto zie je een druk effect. Door veel korte slagen te maken die elkaar veel overlappen creëer je een drukker effect. Je kunt de verf ook iets royaler aanbrengen voor meer textuur. Bij wat donkerder kleuren zie je als snel meer tekening zoals dat genoemd wordt.

Een rustig effect

Op deze foto zie je een vrij rustig effect. Door hele grote slagen te maken en weinig herhaling creëer je een rustig resultaat. Bij hele lichte kleuren zie je minder van de slagen en zal het resultaat sowieso rustiger ogen.

Download standaard kleurenkaart: