The Colourist issue 3 - Bookazine

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

The Colourist is een uniek Bookazine (redactioneel als een tijdschrift, geen advertenties zoals een boek) gewijd aan de passie van Annie Sloan voor kleur. Het is een verzamelbare, tweejaarlijkse publicatie met 132 zorgvuldig samengestelde pagina's gebonden in een felbegeerde omslag.

Nummer 3 van The Colourist focust op blues! Blues zijn altijd recessief; wat betekent dat ze een ruimte groter laten aanvoelen door het oog te tekenen. Anders dan dat, kan blues enorm worden gevarieerd! Koel en ijzig, warm en zonnig, donker en sfeervol, of helder en levendig, vind je in deze editie van The Colourist inspirerende voorbeelden van prachtige blues die elk van deze verschillende kwaliteiten weerspiegelen.

Je kunt het kleurrijke huurhuis van Rachael Jackson en de excentrieke Engelse woning van Adam Calkin verkennen; volg Annie door de straten van Marokko; tour Brooklyn met Chalk Paint® Stockist en Big Apple Native Andrea Romeo; ontdek de helende krachten van creatieve projecten; en leer de beste manier om de exclusieve gratis stencils in Art Deco-stijl te gebruiken die bij elk exemplaar van de Bookazine worden meegeleverd. Dit alles en meer in 132 jam boordevol heerlijk samengestelde stijl en passie, met dank aan creatieve goeroes over de hele wereld!