• Het boek The Colourist - Bookazine deel 4 van Annie Sloan
  • Annie Sloan stappenplan voor het lijmen van de inkttekening op een kastje
  • Bookzine van Annie Sloan met vintage keuken afbeelding
Het boek The Colourist - Bookazine deel 4 van Annie Sloan
Annie Sloan stappenplan voor het lijmen van de inkttekening op een kastje
Bookzine van Annie Sloan met vintage keuken afbeelding

The Colourist issue 4 - Bookazine

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

 Nummer 4 van The Colourist viert de 30e verjaardag van Chalk Paint® van Annie Sloan. Deze editie focust op een neutraal palet van Old White en Graphite met een scheutje Lem Lem, en bevat ook Pearlescent Glaze, een speciaal, gloednieuw feestproduct voor 2020! 


The Colourist is een uniek Bookazine (redactioneel als een tijdschrift, geen advertenties zoals een boek) gewijd aan het delen van Annie Sloans passie voor kleur. Het is een tweejaarlijkse publicatie die je kunt verzamelen met 132 zorgvuldig samengestelde pagina's, ingebonden in een begeerlijke omslag.

Op deze glanzende pagina's vindt u een antiekfeest in Round Top, Texas; home tours met dank aan de briljant eclectische Ildiko Horvath; de verbazingwekkende ruimtebesparende rompen van Trudy Ooymans Nederlandse schip; en de schatkamer van kunstenaarschap die Farleys House is. Om nog maar te zwijgen van de must-have Toile-patronen van dit seizoen en hoe je ze moet gebruiken, evenals een gratis uittrekbare uittreksel van Annie's speciaal ontworpen Oxford Toile; de carrière-veranderende vrouwen die hun creatieve licentie-om-te-doden-business later in hun leven serieus namen - en hoe het zijn vruchten afgeworpen heeft; de beste manieren om wit in uw huis te gebruiken en met welke kleur. Last but not least, de geliefde stap-voor-stap pagina's aan de achterkant, gegarandeerd een inspiratie voor schilders over de hele wereld.