De Poetspad - voor een perfecte voorbereiding

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪74.95‬

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

Met onze Poetspad maak je de ondergrond grondig schoon en creëer je de perfect basis voor een uitstekende dekking en een goede hechting van de verf. Afmetingen: 150 x 240 mm. Knip hem in 4 stukken voor handzaam gebruik. Spoel de PoetsPad schoon en hij is klaar voor het volgende project zolang de korrel niet versleten is.

De Poetspad "ontglanst" gladde oppervlakken: neem de hoekjes en kantjes ook even mee. Je ziet dus na droog maken dat de ondergrond wat dof is geworden. 
Viezigheid van bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen, nicotine, stof etc, dingen die je vooral op tweedehands meubelen tegenkomt, verdwijnt als sneeuw voor de zon. Pak schoon water bij als je water heel vies wordt (echt ongelooflijk wat er vaak af komt!)


Wij gebruiken voor het ontvetten van de ondergrond het liefste warm water met een scheut schoonmaakazijn.

Andere ontvettingsmiddelen, zoals St Marc, zijn natuurlijk ook mogelijk. Denk er dan wel aan om de ondergrond na het reinigen met het ontvettingsmiddel extra goed af te nemen met een doek en ruim schoon water tot het water schoon blijft.

Want ontvetters zijn vaak zelf ook vet (vet lost vet op) of bevatten hars zoals St Marc. Je kunt je voorstellen dat het schoonmaakmiddel met het opgeloste vuil er ook zeer goed af moet met ruim schoon water. Maak goed droog met een schone doek die niet pluist. Bij het gebruik van lichte doeken zie je heel goed of het vuil weg is, het geeft niet meer af dan.

TIP: Wil je weten of er boenwas zit op je meubel? Wrijf met je vinger snel heen en weer op het hout. Piept het? Boenwas!
Geen probleem, volg deze stappen goed en ga lekker schilderen met onze Geluk in een Potje Krijtverf.

Voor meer informatie over het schilderen met krijtverf, lees het: KRIJTVERFSTAPPENPLAN.