Duif - Donker neutraal - Geluk in een Potje Krijtverf

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪74.95‬

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

De krijtverf van Geluk in een Potje in de kleur Duif is zacht grijs en een veelzijdige kleur die goed samengaat met heel veel andere kleuren in je interieur. 

 1. Wit: Voor een frisse, schone en minimalistische look.
 2. Zwart: Voor een modern en stijlvol contrast.
 3. Blauwtinten: Van licht babyblauw tot marineblauw, ze voegen diepte en rust toe.
 4. Pasteltinten: Roze, lavendel, muntgroen. Ze creëren een zachte en dromerige sfeer.
 5. Houttinten: Van licht eiken tot donker walnoot, hout voegt warmte toe aan het grijze palet.
 6. Groentinten: Olijfgroen, saliegroen en zelfs felle tinten zoals smaragdgroen kunnen mooi staan.
 7. Aardetinten: Beige, taupe, en bruintinten geven een warm en gezellig gevoel.
 8. Metallics: Goud, koper, en zilver kunnen een vleugje luxe toevoegen.
 9. Geel: Een pop van geel kan energie en helderheid brengen.
 10. Bordeauxrood of diep paars: Voor een rijk en luxueus gevoel.


Bedenk bij het kiezen van kleuren voor je interieur ook welke sfeer je wilt creëren. Zacht grijs is neutraal en kan daarom een goede basis vormen voor diverse kleurenpaletten. Experimenteer en vertrouw op je eigen smaak!

Kleuren kunnen op een scherm afwijken. Wil je zeker zijn van je keuze, bestel dan een kleurenstaal en geef je kleur door via Whatsapp.

Het rendement van 1 liter is circa 10m2. De premium krijtverf van Geluk in een Potje® is van zichzelf AFWASBAAR, dus ook zonder afwerking met een Wax of Vernis.

Geluk in een Potje Krijtverf is ook geschikt voor muren en verkrijgbaar in meer dan 20.000 kleuren.

Reinig de ondergrond van te voren met warm water, een scheut schoonmaakazijn en de PoetsPad. 
TIPS:
Voor een goede kleur verdeling in een ruimte kies je voor 60% neutrale kleuren zoals je muren of vloer. 30% mag een middenkleur zijn die meer opvalt, denk aan meubelen. 10% mag wat meer in contrast zijn met je meubelen, zoals accessoires. Maar hier mag je natuurlijk van afwijken.

De Staalmeester kwasten zijn zeer fijn in combinatie met de Geluk in een Potje Krijtverf en zorgen voor een uitzonderlijk goede dekking. Deze kwasten zijn van hoge kwaliteit en kun je na gebruik met water schoonspoelen zodat je de Staalmeester kwast lange tijd kunt blijven gebruiken.

Werk de Krijtverf van Geluk in een Potje af met Lak/Vernis en verkrijg daarmee een sterke en duurzame afwerking voor trappen, vloeren, keukens en tafelbladen. 

Productinformatie

 • De Krijtverf van Geluk in een Potje is een decoratieve verf met een rijke matte uitstraling.  •  Geluk in een Potje Krijtverf is watergedragen en geurloos.  •  Geluk in een Potje krijtverf is afwasbaar. 


Hecht op:

Behandeld en onbehandeld hout
Metaal
Glas
De meeste kunststoffen
Steen
Stof
Leer

Hoeveel heb ik nodig?

Created with Sketch.

Het rendement van 1 liter Krijtverf is circa 10m2 in 1 laag. Afhankelijk van de verwerkingsmethode en de ondergrond varieert het rendement tussen de 7 m2 en de 13 m2 per liter.

Een halve liter Krijtverf is dikwijls voldoende voor kleine meubelen. Voor een optimale dekking zijn twee lagen nodig. Wanneer items alleen decoratief zijn zoals een fotolijsten en je bent tevreden na 1 laag dan is dat prima.

De éne kleur geeft een betere dekking dan andere. De kleur van de ondergrond kan helpen of juist tegenwerken. Gele tonen over rode tonen zijn bijvoorbeeld lastig. Dan kan een eerste laag bijvoorbeeld in grijs, zorgen voor een neutrale ondergrond. Bij twijfel neem je contact met ons op. 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Bewaar de krijtverf op kamertemperatuur. Reinig (ontvet) de ondergrond met de Poetpad, warmwater met een flinke scheut schoonmaakazijn (of JIF) en neem het daarna af met een doek en schoon water.