Klei-Licht neutraal - Geluk in een Potje Krijtverf

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪74.95‬

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

De krijtverf van Geluk in een Potje in de kleur Klei is een warme en natuurlijke tint. Ideaal wanneer je meer warmte in huis wilt halen met een neutrale kleur.

Kleuren kunnen op een scherm afwijken. Wil je zeker zijn van je keuze, bestel dan een kleurenstaal en geef je kleur door via Whatsapp.

De kleur Klei heeft het unieke vermogen om als een zachte, neutrale basis te werken als ook te contrasteren met levendigere en diepere tinten. Hier zijn enkele contrastrijke kleuren waarmee "Klei" bijzonder goed combineert:

  1. Diepblauw: Een rijke marine of inktblauw kan naast "Klei" staan om een stijlvol en verfijnd contrast te creëren.
  2. Olijfgroen: De aardse ondertonen van "Klei" kunnen worden versterkt wanneer ze worden gecombineerd met een diepe olijf- of bosgroen.
  3. Bordeauxrood: Deze dieprode tint zorgt voor een warm en luxe contrast met de subtiliteit van "Klei".
  4. Zwart: Zwart geeft een sterk, modern contrast dat de neutrale kwaliteiten van "Klei" kan benadrukken wanneer je een kamer een moderne uitstraling wilt geven.
  5. Fel oranje of geel: Voor een spannend effect kan het combineren van "Klei" met een heldere oranje of zonnegeel een levendige en energieke ruimte creëren.
  6. Turquoise: Dit kan een onverwacht, maar intrigerend contrast creëren. De koelte van turquoise tegen de aardse warmte van "Klei" kan een dynamisch en boeiend palet vormen.


Bij het combineren van "Klei" met deze contrastkleuren is het belangrijk om aandacht te besteden aan de balans in de kamer. Gebruik contrastkleuren voor accentmuren, meubels of decoratieve stukken om de look te completeren zonder te overheersen.


Het rendement van 1 liter is circa 10m2. De premium krijtverf van Geluk in een Potje® is van zichzelf AFWASBAAR, dus ook zonder afwerking met een Wax of Vernis.

Geluk in een Potje Krijtverf is ook geschikt voor muren en verkrijgbaar in meer dan 20.000 kleuren.

Reinig de ondergrond van te voren met warm water, een scheut schoonmaakazijn en de PoetsPad. 

TIPS:
Voor een goede kleur verdeling in een ruimte kies je voor 60% neutrale kleuren zoals je muren of vloer. 30% mag een middenkleur zijn die meer opvalt, denk aan meubelen. 10% mag wat meer in contrast zijn met je meubelen, zoals accessoires. Maar hier mag je natuurlijk van afwijken.

De Staalmeester kwasten zijn zeer fijn in combinatie met de Geluk in een Potje Krijtverf en zorgen voor een uitzonderlijk goede dekking. Deze kwasten zijn van hoge kwaliteit en kun je na gebruik met water schoonspoelen zodat je de Staalmeester kwast lange tijd kunt blijven gebruiken.

Werk de Krijtverf van Geluk in een Potje af met Lak/Vernis en verkrijg daarmee een sterke en duurzame afwerking voor trappen, vloeren, keukens en tafelbladen. 

Productinformatie

  • De Krijtverf van Geluk in een Potje is een decoratieve verf met een rijke matte uitstraling.   •  Geluk in een Potje Krijtverf is watergedragen en geurloos.   •  Geluk in een Potje krijtverf is afwasbaar. 


Hecht op:

Behandeld en onbehandeld hout
Metaal
Glas
De meeste kunststoffen
Steen
Stof
Leer

Hoeveel heb ik nodig?

Created with Sketch.

Het rendement van 1 liter Krijtverf is circa 10m2 in 1 laag. Afhankelijk van de verwerkingsmethode en de ondergrond varieert het rendement tussen de 7 m2 en de 13 m2 per liter.

Een halve liter Krijtverf is dikwijls voldoende voor kleine meubelen. Voor een optimale dekking zijn twee lagen nodig. Wanneer items alleen decoratief zijn zoals een fotolijsten en je bent tevreden na 1 laag dan is dat prima.

De éne kleur geeft een betere dekking dan andere. De kleur van de ondergrond kan helpen of juist tegenwerken. Gele tonen over rode tonen zijn bijvoorbeeld lastig. Dan kan een eerste laag bijvoorbeeld in grijs, zorgen voor een neutrale ondergrond. Bij twijfel neem je contact met ons op. 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Bewaar de krijtverf op kamertemperatuur. Reinig (ontvet) de ondergrond met de Poetpad, warmwater met een flinke scheut schoonmaakazijn (of JIF) en neem het daarna af met een doek en schoon water.