• IOD transfer Woodland Christmas
IOD transfer Woodland Christmas

IOD transfers Woodland Christmas

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Wij verzenden de transfers en stempels vanaf €39 gratis.

Wat een waar voor je geld, deze nieuwe transfers van IOD. Maar liefts 8 vellen van 30,5 bij 40,65 cm ontvang je me de leukste winter/Kerst afbeeldingen . 

Ideaal ook dat de ontwerpen zo gemaakt zijn zodat jij nu nog veel makkelijker je eigen ontwerp kunt maken omdat ze los van elkaar zijn gemaakt. Pimp er je dienblad, spiegel, mebelen, alles mee wat jij nu saai vindt. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

8 losse vellen van 30,5 bij 40,65 cm.

Productdetails

Created with Sketch.

De Woodlands Christmas Transfers van Iron Orchid Designs zit in een mooie verpakking die makkelijk door de brievenbus kan en bevat ook de spatel om de transfers los te wrijven van het backingpapier. IOD transfers kunnen nog bewerkt worden door ze ouder te maken met Annie Sloan wax, of door te schuren. Werk ze af met vernis of wax ter bescherming. Combineer ze voor een gave mixed media look met stempels of andere transfers en geef je fantasie de vrije loop.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Voor inspiratie en tips kan je het videokanaal op YouTube van Iron Orchid Designs kijken en je vind er ook onze eigen video's van Geluk in een Potje 
 
 Aan de slag!

Het oppervlak moet schoon, glad en droog zijn. Laat krijtverf een dag uitharden. Verwijder eventueel stof van schuren. De ondergrond mag niet gewaxt zijn, maar moet wel gesealed zijn met een lak of vernis. De wascire van Polyvine kan ook gebruikt worden vooraf. Laat de ondergrond goed drogen, minimaal 24 uur of langer. 
 
De transfers zittenop een witte velen met ruitjes, om te beschermen tegen vuil en stof. Laat het witte vel zitten tot je definitief klaar bent om het op de ondergrond te zetten. De ruitjes zorgen voor gemak bij knippen en positionering. Knip de afbeelding uit door gewoon rond de afbeelding te knippen. Doe het resterende deel dat niet wordt gebruik op de het witte vel weer opgerold in de verpakking. 

Bepaal eerst de positie van de gehele transfer of een deel ervan. Verwijder voorzichtig het witte vel zonder de achterkant van de afbeelding aan te raken waardoor deze niet meer goed zou plakken. Plak met onze speciale schilderstape de afbeelding op de juiste plek. 
Druk de afbeelding voorzichtig op het oppervlak en gebruik de applicator in de koker om het op de ondergetekende zetten. Wrijf over de afbeelding en zie dat het los laat. Sla niks over en controleer af en toe door de folie omhoog te liften dat alles los is gekomen van het transparante vel en stevig op de ondergrond is gekomen.
 
Wanneer alles er netjes op zit, wrijf dan zachtjes met een schone, droge doek over de transfer.
 
Voor voor de afwerking en bescherming gebruik je de Chalk Paint Wax Clear of Chalk Paint Lacquer van Annie Sloan of een product van Polyvine. De afbeelding kan nog bewerkt worden, doorschuren, een colorwash, bestempelen, gekleurde wax, het kan allemaal!


.