Iron Orchid Designs Front

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Iron Orchid Designs Front Botanical 

Productinformatie

Met deze mooie botanische transfer van IOD(Iron Orchid Designs) creƫer je fantastische en unieke stukken. Een spiegel, een raam, de finishen touch boor jouw meubel. Pak groots uit met de gehele afbeelding of hou het klein en fijn met een mooi accent. Op deze transfer vind je varens, losse blaadjes, takken en bloemetjes. Erg mooi voor een urban look.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

61x84 cm

Productdetails

Created with Sketch.

IOD Transfer Front Botanical bevat afbeeldingen van varens, bladeren en bloemen. Ideaal als cadeau. Mooi in elk interieur. Zowel online als in onze winkel in Uden verkrijgbaar. Hecht op alle gladde ondergronden. Prachtig op Annie Sloan Chalkpaint of Vintro No Seal Chalkpaint. Dit diy  product is verfijnt en kan ook in combinatie met onze IOD stempels of sjablonen van Viva, Marianne Designs,  Kippers etc gebruikt worden voor een mixed media effect. 

Bijzondere instructies


Created with Sketch.

Voor inspiratie en tips kan je het videokanaal op YouTube van Iron Orchid Designs kijken en je vind er ook onze eigen video's van Geluk in een Potje 
 
 Aan de slag!
 
 De transfers
 
 Het oppervlak moet schoon, glad en droog zijn. Laat krijtverf een dag uitharden. Verwijder eventueel stof van schuren. De ondergrond mag niet gewaxt zijn! 
 
 De transfer zit op een wit vel met ruitjes, om te beschermen tegen vuil en stof. De ruitjes zorgen voor gemak bij knippen en positionering. Knip de afbeelding uit door gewoon rond de afbeelding te knippen. Doe het resterende deel dat niet wordt gebruik op de het witte vel weer opgerold in de koker. 
 Het witte vel op de achterkant van de transfer, beschermd de transfer zodat er geen vuil en stof aan kan plakken. 
 
 Bepaal eerst de positie van de gehele transfer of een deel ervan. Als je een gedeelte van het Transfer gebruikt kun je het heel makkelijk op maat knippen en het overige gedeelte weer oprollen en in de koker bewaren.
 
 Verwijder voorzichtig het witte vel zonder de achterkant van de afbeelding aan te raken waardoor deze niet meer goed zou plakken. Plak met onze speciale schilderstape de afbeelding op de juiste plek. 
 Druk de afbeelding voorzichtig op het oppervlak en gebruik de applicator in de koker om het op de ondergetekende zetten. Je moet flink wrijven over de afbeelding en dan zie je dat het laat. Sla niks over rn controleer af en toe door de folie omhooggevallen te liften en te zien dat alles los is gelaten en stevig op de ondergrond is gekomen.
 
 Wanneer alles er netjes op zit, wrijf dan zachtjes met een schone, droge doek over de transfer zodat het goed vast zit.
 
 Voor voor de afwerking en bescherming gebruik je de Chalk Paint Wax Clear of Chalk Paint Lacquer van Annie Sloan of een product van Polyvine. De afbeelding kan nog bewerkt worden, doorschuren, een colorwash, bestempelen, gekleurde wax, het kan allemaal.