Crockery 12x12

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

IOD-Iron Orchid Designs decor stempels zijn keer op keer te gebruiken om je meubels, inpakpapier, muur etc. mee te verfraaien! De stempels zijn flexibel en werken daardoor ook prettig. Je kunt ze met hun achterkant gewoon op de sheet laten zitten. Deze 13 Crockery stempels zijn fantastisch om van potten, vazen etc een eye catcher te maken. 

Productinformatie

Met de Crockery stempels  van IOD tover je saaie woondecoratie om. De oude teksten zijn  extra mooi doordat ze een verweerde look heeft. Laat de stempels niet op de stevige plastic achterkant zitten zodat deze mooi rond de potten en vazen bedrukt kunnen worden. Maak de stempel schoon met een milde zeep. De Iron Orchid Designs stempels zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan een leven lang mee. 

Iron Orchid Design heeft hoogwaardige stempels en transfers om woondecoratie tec mee te verfraaien. Tegels, stoffen, behang, gordijnen, kleding. Dankzij het gebruik van onze Annioe Sloan Chalkpaint en Vintro No Seal Luxery Paint hecht de verf op praktisch alle ondergronden zonder schuren of gronden. Goed schoonmaken met een allesreiniger is noodzakelijk. Spoel altijd goed na met schoon water. Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Deze 13 Crockery stempels van IOD-Iron Orchid Designs zitten op een sheet van 30x30 cm

Productdetails

Created with Sketch.

Iron Orchid Design heeft hoogwaardige stempels en transfers om woondecoratie tec mee te verfraaien. Tegels, stoffen, behang, gordijnen, kleding. Dankzij het gebruik van onze Annie Sloan Chalkpaint en Vintro No Seal Luxery Paint hecht de verf op praktisch alle ondergronden zonder schuren of gronden. Goed schoonmaken met een allesreiniger is noodzakelijk. Spoel altijd goed na met schoon water.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Stempels van IOD kosten €39,95 en verzenden wij kosteloos.