Cubano Tile

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

De IOD-Iron orchid Design decor stempels kun je keer op keer gebruiken. Maak een sfeervolle en karakteristieke tegelvloer of tegelmuur met de Cubano Tile stempel. De stempel is flexibel en werkt daardoor ook op ronde items. 

Met een brayer of schuimroller breng je de verf gelijkmatig en niet te vol aan op de stempel waarna je deze op je gekozen ondergrond aanbrengt. 

Werk de vloer af met een 1 of 2 component Vernis/Lak, verkrijgbaar in onze webshop.

Productinformatie

Met de Cubana Field stempel van IOD tover je de vloer of muur om in een authentiek Portugeese sfeer. De Portugeese stijl is extra mooi doordat de tegel een verweerde look heeft. 

De stempel zit op een stevige kunststof basis zodat een goede afdruk gemaakt kan worden.
Werk de vloer af met onze 1 of 2 component vernis/lak, verkrijgbaar in onze webshop. Maak de stempel schoon met een milde zeep. De Iron Orchid Designs stempels zijn van een zeer hoge kwaliteit voor een lange levensduur. 

Afmetingen

Created with Sketch.

De Cubana Field stempel van Iron Orchid Designs stempel is 30 x 30 cm.

Toepassingen

Created with Sketch.

Iron Orchid Design heeft hoogwaardige stempels en transfers voor originele decoratie in je interieur.. Denk aan sfeervolle afbeeldingen op de muur, de vloer, de tegels, op stoffen, behang, gordijnen, kleding en op glas en papier. Stempelen doe je met Annie Sloan en Vintro krijtverf of met onze ruime keuze aan inkten.

Gratis verzending 

Created with Sketch.

Stempels van Iron Orchid Designs van €39,95 verzenden we kosteloos.