Floral Swag

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Met de Floral Swagsvan IOD tover je saaie muur of meubel zo om. Laat de stempels eventueel op de stevige plastic achterkant zitten om het stempelen te vergemakkelijken. Knip ze dan rondom uit. Maak de stempel schoon met een milde zeep. De Iron Orchid Designs stempels zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan een leven lang mee. 

Iron Orchid Design heeft hoogwaardige stempels en transfers om woondecoratie tec mee te verfraaien. Tegels, stoffen, behang, gordijnen, kleding. Dankzij het gebruik van onze Annioe Sloan Chalkpaint en Vintro No Seal Luxery Paint hecht de verf op praktisch alle ondergronden zonder schuren of gronden. Goed schoonmaken met een allesreiniger is noodzakelijk. Spoel altijd goed na met schoon water. Productinformatie

IOD decor stempels zijn keer op keer te gebruiken om je meubels, inpakpapier, muur etc. mee te verfraaien! De stempels zijn flexibel en werken daardoor ook prettig. Je kunt ze met hun achterkant gewoon op de sheet laten zitten. 

Met een brayer of verfroller breng je de verf op de stempel aan waarna je deze op je object drukt!

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De Floral Swags IOD-Iron Orchid Designs stempels zitten op een sheet van 30 x 30 cm.

Productdetails

Created with Sketch.
Iron Orchid Design heeft hoogwaardige stempels en transfers om woondecoratie tec mee te verfraaien. Tegels, stoffen, behang, gordijnen, kleding. Dankzij het gebruik van onze Annie Sloan Chalkpaint en Vintro No Seal Luxery Paint hecht de verf op praktisch alle ondergronden zonder schuren of gronden. Goed schoonmaken met een allesreiniger is noodzakelijk. Spoel altijd goed na met schoon water.
Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Stempels van IOD-Iron Orchid Designs van €39,95 verzenden we kosteloos