Kind Regards

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Met deze stempel Kind Regards van Iron Orchid Designs kun je een unieke afdruk maken. Combineer de mooie handgeschreven tekst eventueel met andere sjablonen of transfers, laat je fantasie stromen!

De IOD decor stempels zijn hoogwaardiger dan de meeste stempels, in design en functie. Ze zijn dieper “gesneden” en groter dan normale stempels, waardoor ze perfect zijn voor home decor projecten. Bewerk je muren, stoffen, meubelen maar ook je kleding. Gebruik ze zelfs voor het maken van taarten, want de stempels zijn food safe !
Natuurlijk kan je ze ook perfect gebruiken voor al je andere hobby projecten, zoals het maken van kaarten. 
De stempels zijn gemaakt om er zo flexibel mogelijk mee te kunnen werken, voor allerlei soorten projecten en stijlen.

We verzenden ze kosteloos.


Productinformatie

IOD decor stempels zijn keer op keer te gebruiken om je meubels, inpakpapier, muur etc. mee te verfraaien! De stempels zijn flexibel en werken daardoor ook prettig. Je kunt ze met hun achterkant gewoon op de sheet laten zitten. 

Met een brayer of verfroller breng je de verf op de stempel aan waarna je deze op je object drukt!


Voordat je de stempels van de achterplaat haalt, schuur eerst de stempels lichtjes met erg fijn schuurpapier in twee richtingen. Dit helpt mediums om meer houvast te hebben.

Haal de stempels van de achterplaat af als je ze wil gebruiken. Dit kan soms wat spierkracht vergen.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De stempel Kind Regards van IOD-Iron Orchid Designs stempels zitten op 1 sheet van 30 x 30 cm.

Productdetails

Created with Sketch.

Iron Orchid Design heeft hoogwaardige stempels en transfers om woondecoratie etc. mee te verfraaien. Tegels, stoffen, behang, gordijnen, kleding. Dankzij het gebruik van onze Annie Sloan Chalkpaint en Vintro No Seal Luxery Paint hecht de verf op praktisch alle ondergronden zonder schuren of gronden. Goed schoonmaken met een allesreiniger is noodzakelijk. Spoel altijd goed na met schoon water.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Stempels van IOD-Iron Orchid Designs van €39,95 verzenden we kosteloos.