Botanist Journal

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Met de transfers van het Amerikaanse merk Iron Orchid Designs tover meubelen om tot unieke stukken. Transfer Botanist Journal fleurt je kast en ieder andere meubel meteen op en combineert goed met ander transefrs of stempels. Het hecht op iedere gladde ondergrond. Je kunt deze transfer in zijn geheel maar ook gedeeltelijk gebruiken. Knip details uit die je mooi vind en bewaar de rest voor andere items. Bekijk ons bord op Pinterest voor video's en inspiratie op het bord IOD.

Het is mogelijk om een prive workshop te boeken bij aankoop van een transfer of stempels voor slechts €39,95. Bel of mail ons voor meer informatie.

Productinformatie

De ondergrond moet schoon, droog en stofvrij zijn. Verf moet een paar dagen uitgehard zijn. Transfer Botanist Journal kan ook met andere transfers of stempels van IOD gecombineerd worden voor een mixed media look.

Haal voorzichtig de transfer van het papier wat er achter zit af. Plaats de transfer op de plek waar je die wilt. Zorg ervoor dat de transfer niks raakt waar je hem niet op vast wil hebben, want het plakt direct vast. Soms is een extra paar handen makkelijk bij een grote transfer. Plak het transfer vast met onze speciale tape stukjes voor kwetsbare ondergrond.
Gebruik de bijgeleverde spatel om de transfer vast te wrijven tot de hele transfer vast zit. Je ziet aan de verkleuring van de transfer of het vast zit. Als er nog stukjes los zitten, ga je nog even door met wrijven.
Als alles vast zit, ga dan voorzichtig meteen schone doek langs het transfer om de stukjes die nog niet helemaal vlak zijn vast te drukken.
Je kan de transfers beschermen met een sealer/vernis op water basis of een wax.
Bewaar de transfers niet in direct zonlicht of in een vochtige ruimte, dit kan de plakkracht van de transfer verminderen. Bewaar ze gewoon in de koker.
De IOD Botanist Journal transfer kan je heel goed in stukken knippen om te gebruiken. Zorg er wel voor dat de stukken die je niet gebruikt, wel aan een backing papier blijven zitten, door bv deze met tape vast te zetten.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

61 x 84 cm

Productdetails

Created with Sketch.

De Botanist Journal Transfer van Iron Orchid Designs zit in een prachtige koker en bevat ook de spatel om de transfer los te wrijven van het backingpapier. IOD transfers kunnen nog bewerkt worden door ze ouder te maken met Annie Sloan wax, of door te schuren. Werk ze af met vernis of wax ter bescherming. Combineer ze voor een gave mixed media look met stempels of andere transfers en geef je fantasie de vrije loop.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

We verzenden de transfers en stempels van €39,95 van IOD geheel kosteloos.