• IOD transfer Entomology Etcetera Iron Orchid Designs
IOD transfer Entomology Etcetera Iron Orchid Designs

IOD-Iron Orchid Designs transfer Entomology Etcetera

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Met de prachtige transfers van Iron Orchid Designs creëer je unieke stukken. Ze hechten op alle gladde en schone ondergronden. Op hout, glas, servies, spiegels etc. Een applicator is bijgesloten. De transfer zit in een mooie koker en is ook bijzonder geschikt als geschenk. Kijk even naar onze video voor tips of lees onderstaande instructies. 

Productinformatie

Met deze transfer van IOD verfraai je eenvoudig en snel een kastje, spiegel, raam of servies. Je kunt een kleine afbeelding als detail gebruiken maar het is ook mooi om een meubel er helemaal vol mee te zetten, laat je fantasie lopen! De transfers hechten op alle gladde ondergronde. Prachtig op de mooie kleuren van onze Annie Sloan Chalkpaint en Vintro No Seal Chalkpaint, maar ook op de vernis en lakken van Polyvine. Combineer voor een mixed media look met onze stempels en sjablonen. Voor uitgebreide instructies kijk je bij bijzondere instructies hieronder. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De maat is 61x84 cm.

Productdetails

Created with Sketch.

De IOD , Iron Orchid Designs, transfer bevat losse afbeeldingen zoals vlinders, libelles, kikkers, vogels, lieveheersbeestje en vissen. Leuk als detail maar ook met zijn allen op 1 uniek stuk. De kleuren zijn prachtig en de transfers zijn zeer gedetailleerd. In de winkel in Uden waar we onder andere krijtverf van Annie Sloan Chalkpaint en Vintro No Seal aanbieden,  zijn de transfers te zien. Bestelingen boven €25 worden kosteloos verzonden. Voor bestellingen onder €25 vragen we slechts €4,95, daarmee zijn wij de goedkoopste aanbieder. Voor 16.00 bestellen is de volgende dag in huis (niet op zaterdag of zondag)

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Voor inspiratie en tips kan je het videokanaal op YouTube van Iron Orchid Designs kijken en je vind er ook onze eigen video's van Geluk in een Potje 
 
 Aan de slag!

Het oppervlak moet schoon, glad en droog zijn. Laat krijtverf een dag uitharden. Verwijder eventueel stof van schuren. De ondergrond mag niet gewaxt zijn! 
 
De transfer zit op een wit vel met ruitjes, om te beschermen tegen vuil en stof. Laat het witte vel zitten tot je definitief klaar bent om het op de ondergrond te zetten. De ruitjes zorgen voor gemak bij knippen en positionering. Knip de afbeelding uit door gewoon rond de afbeelding te knippen. Doe het resterende deel dat niet wordt gebruik op de het witte vel weer opgerold in de koker. 

Bepaal eerst de positie van de gehele transfer of een deel ervan. Verwijder voorzichtig het witte vel zonder de achterkant van de afbeelding aan te raken waardoor deze niet meer goed zou plakken. Plak met onze speciale schilderstape de afbeelding op de juiste plek. 
Druk de afbeelding voorzichtig op het oppervlak en gebruik de applicator in de koker om het op de ondergetekende zetten. Wrijf over de afbeelding en zie dat het los laat. Sla niks over en controleer af en toe door de folie omhoog te liften dat alles los is gekomen van het transparante vel en stevig op de ondergrond is gekomen.
 
Wanneer alles er netjes op zit, wrijf dan zachtjes met een schone, droge doek over de transfer.
 
Voor voor de afwerking en bescherming gebruik je de Chalk Paint Wax Clear of Chalk Paint Lacquer van Annie Sloan of een product van Polyvine. De afbeelding kan nog bewerkt worden, doorschuren, een colorwash, bestempelen, gekleurde wax, het kan allemaal!
 
  
 

IOD TRANSFER INSPIRATIE