IOD stempel Cubana Field Tile

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

De IOD-Iron orchid Design decor stempels kan je  keer op keer gebruiken. Verfraai je meubelen, (inpak)papier, muur, kleding, tas, tafelkleed kussenhoesjes met deze gedetailleerde stempels! De stempels zijn heel flexibel en werken daardoor ook prettig op bijvoorbeeld potten en andere ronden items. Je kunt ze ook op de sheet laten zitten wanneer je dat fijner vindt, een plexiglas is dan niet nodig. 

Met een brayer of verfroller breng je de verf gelijkmatig en niet te vol aan op de stempel waarna je deze op je gekozen ondergrond aanbrengt. 

Productinformatie

Met de Cubana Field stempel van IOD tover je saaie vloer of muur zo om in een mooie Portugeese sfeer. De Portugeese stijl is extra mooi doordat de tegel een verweerde look heeft. Voor vloeren lak je de afrdukken af met onze Annie Sloan Laquer of 1 van onze Polyvine lakken. Doe dit pas de volgende dag en loop zo min mogelijk over de afdrukken, in ieder geval op sokken.  Laat de stempel op de stevige plastic achterkant zitten om het stempelen te vergemakkelijken. Maak de stempel schoon met een milde zeep. De Iron Orchid Designs stempels zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan een leven lang mee. 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De Cubana Field stempel van Iron Orchid Designs stempel is 30 x 30 cm.

Productdetails

Created with Sketch.

Iron Orchid Design heeft hoogwaardige stempels en transfers om woondecoratie tec mee te verfraaien. Tegels, stoffen, behang, gordijnen, kleding. Dankzij het gebruik van onze Annie Sloan Chalkpaint en Vintro No Seal Luxery Paint hecht de verf op praktisch alle ondergronden zonder schuren of gronden. Goed schoonmaken met een allesreiniger is noodzakelijk. Spoel altijd goed na met schoon water. 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Stempels van Iron Orchid Designs van €39,95 verzenden we kosteloos.