IOD transfer Frond Botanical

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Met de prachtige transfers van IOD, Iron Orchid Designs,  creëer je unieke stukken. De gedetailleerde afbeeldingen kunnen op iedere gladde ondergrond gezet worden. Met deze botanische afbeeldingen kan je een mooie urban jungle sfeer maken. Gebruik slechts een deel van de Fronds Botanical transfer of zet een meubel er juist helemaal vol mee. Combineer met teksten van onze andere sjablonen voor een mixed media look. De transfers zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen nog bewerkt worden. 

Productinformatie

Deze transfer van IOD bevat diverse soorten varens, bladeren en bloemetjes voor een mooie botanische, urban jungle look. Zet ze op hout, glas, spiegels of op servies en creëer zo zelf de mooiste accessoires voor jouw interieur. De speciale inkt zorgt voor prachtige, verfijnde kleuren. De transfers hechten en kleuren mooi op onze Annie Sloan Chalkpaint, Vintro No Seal Chalkpaint maar natuurlijk ook op andere merken (krijtverf) verf.

Productdetails

Created with Sketch.

De transfers van IOD,  Iron Orchid Designs uit Frankrijk,  zijn prachtig in detail. Deze Fronds Botanical transfer bevat diverse soorten varens,  bladeren en eenvoudige bloemetjes. Zeer geschikt voor een Urban Jungle look.  Decoreer servies, hout, spiegels, vazen en glas voor unieke decoratie in jouw interieur. De transfers hechten geweldig op onze krijtverf van Annie Sloan Chalkpaint,  Vintro No Seal Chalkpaint, Polyvine vernis en lakken. Maar ook op onbehandelde soorten hout. In onze krijtverf winkel in Uden,  Noord Brabant,  zijn ze te zien en te koop. Via onze webshop koop je online makkelijk en snel. We zijn de goedkoopste in verzenden. De IOD transfers worden zelfs gratis verzonden met de codde GRATISZENDEN (bij een bedrag boven €25.  Voor 16.00 besteld is de volgende dag in huis (op zaterdag en zondag is dit uiteraard niet mogelijk)
Instructies voor het gebruik zie je hieronder.

Aan de slag 


Het oppervlak moet schoon, glad en droog zijn. Laat krijtverf een dag uitharden. Verwijder het eventuele stof van schuren. De ondergrond mag niet gewaxt zijn! 
 
De transfer zit op een wit vel met ruitjes, om te beschermen tegen vuil en stof. De ruitjes zorgen voor gemak bij knippen en positionering. Laat de afbeelding op het witte vel zitten tot je klaar bent om het daadwerkelijk op de ondergrond vast te zetten. Dit beschermd de transfer zodat er geen vuil en stof aan kan plakken. 
 
Knip de afbeelding uit door gewoon rond de afbeelding te knippen. Doe het resterende deel dat niet wordt gebruik op de het witte vel weer opgerold in de koker. 
 
Bepaal eerst de positie van de gehele transfer of een deel ervan. Je kunt ook een gedeelte van de transfer gebruiken. 
 
Verwijder daarna voorzichtig het witte vel zonder de achterkant van de afbeelding aan te raken waardoor deze niet meer goed zou plakken. Plak met onze speciale schilderstape de afbeelding op de juiste plek. Druk de afbeelding voorzichtig op het oppervlak en gebruik de applicator in de koker om het op de ondergrond te zetten. Wrijf over de afbeelding en dan zie je dat het los laat. Sla niks over en controleer af en toe door de folie omhoog te liften om te zien dat alles los is gelaten en stevig op de ondergrond vast zit.
 
Wanneer alles er netjes op zit, wrijf dan zachtjes met een schone, droge doek over de transfer.
 
Voor voor de afwerking en bescherming gebruik je de Chalk Paint Wax Clear of Chalk Paint Lacquer van Annie Sloan of een product van Polyvine. De afbeelding kan nog bewerkt worden, doorschuren, een colorwash, bestempelen, gekleurde wax, het kan allemaal!