• Polyvine acryl kleurpigmenten alle kleuren
  • Annie Sloan krijtverf gemengd met Polyvine kleurpigmenten met sjablonen en stempels
Polyvine acryl kleurpigmenten alle kleuren
Annie Sloan krijtverf gemengd met Polyvine kleurpigmenten met sjablonen en stempels

Polyvine acryl kleurpigmenten

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Met de geconcentreerde kleurpigmenten van Polyvine kun je watergedragen producten kleuren. Deze mengkleuren zijn geschikt om de krijtverf van Annie Sloan of Vintro bij te kleuren zodat je exact de gewenste tint kunt verkrijgen. Zo heb je bijvoorbeeld een prachtige oker kleur door de Annie Sloan Tilton of de Vintro Sunflower te mengen met de Gele oker van Polyvine. Of maak de kleur lichter door de krijtverf te mengen met de witte kleurpigment van Polyvine. 

Bij het sjabloneren en stempelen met krijtverf is het geweldig om de kleurpigmenten van Polyvine te gebruiken. Je kunt dan de meest uiteenlopende kleurnuances maken. Op de zitting van de stoel (zie de foto) is met Annie Sloan krijtverf in combinatie met de Polyvine kleurpigmenten te zien hoe dat kan uitpakken.

Productinformatie

De kleurpigmenten van Polyvine zijn op waterbasis.  Naast het bijkleuren van krijtverf worden de mengkleuren ook gebruikt voor het patineren van o.a. meubels. Door de transparante was - de Clear Wax - van Annie Sloan te mengen met een kleurpigment kun je zelf iedere gewenste kleurwas maken. Polyvine heeft speciaal voor het patineren een was-vernis ontwikkeld, zij noemen dit "Was Cire". De transparante Was Cire van Polyvine kun je op kleur brengen met de Acryl kleurpigmenten waarmee je blank hout een prachtige duurzame finisch kunt geven met Mahonie, Teak, Eik Notelaar etc. Maar ook een meubelstuk in de krijtverf kun je met dit product in elke gewenste kleur patineren.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

De inhoud van een flesje is 50 gr.

Productdetails

Created with Sketch.

- concentreerde kleurpigmenten
- Acryl - op waterbasis
- universeel: geschikt voor het kleuren van producten op waterbasis


Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Doordat de kleurpigmenten goed geconcentreerd zijn, kan het zijn dat je met een kleine hoeveelheid kleurpigment al het gewenste resultaat hebt.