Metallic Glitters van Polyvine

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Metallic glitters van Polyvine zijn speciaal ontwikkeld om toe te voegen aan elke verf en vernis op waterbasis. Meng de glitters door het medium. De glitters geven een sprankelend licht effect. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Productinformatie

Meng de glitters door de krijtverf, de muurverf of door vernis/lak op waterbasis voor een sprankelend resultaat.

Wanneer je de glitters door de krijtverf mengt, krijg je een subtiel glittereffect. Op de muur geeft dit een mooi subtiel effect. Doe eventueel van te voren een testje op een plankje.

Wanneer je de glitters door vernis mengt voor over de verf dan kun je een meer opvallend glittereffect krijgen. Dit kun je zelf sturen door meer of minder glitters in de vernis/lak te mengen. Het werkt
bij matte, zijdeglans en hoogglans vernis.

Productkenmerken

Created with Sketch.

Het product is in 4 kleuren verkrijgbaar in afsluitbare emmertjes van 75 gram. Met 75 gram kun je tot 2,5 liter vernis/lak mengen.

- Regenboog
- Roze
- Goud
- Zilver

Werkwijze

Created with Sketch.

Voeg de glitter geleidelijk toe aan de door u gekozen verf of lak terwijl je langzaam en grondig roert. De glitter kan zich in het mengsel nestelen als je het lang laat staan voordat je het aanbrengt. Gebruik een gladde glansroller voor het beste resultaat en het verdelen van glitter.