• Pure bristle voordeel set varkensharen ovale kwast en wax kwast
Pure bristle voordeel set varkensharen ovale kwast en wax kwast

Pure Bristle voordeelset

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Voordeelset Pure Bristle varkensharen kwasten:

- Pure Bristle varkensharen ovale kwast nr 10
- Pure Bristle varkensharen wax kwast

Met deze set kwasten kun je meteen aan de slag. De Pure bristle kwastenset bieden wij aan voor een uiterst gunstige prijs! De prijs/kwaliteitsverhouding van deze kwasten is uitmuntend. 

Pure Bristle kwasten van 100% varkenshaar

Pure Bristle kwasten zijn bij uitstek geschikt voor het schilderen met Annie Sloan krijtverf en de Vintro krijtverf. De ovale Pure Bristle kwasten en de Pure Bristle waxkwast  vertonen grote gelijkenissen met de varkensharen kwasten van Annie Sloan maar het zijn echt niet dezelfde kwasten. Wij zijn ons ervan bewust dat dit wel eens wordt beweerd. Uiteraard hebben wij de Pure Bristle kwasten zelf ook getest. Wij vinden dat de prijs/kwaliteit verhouding van de Pure Bristle kwasten uitstekend is. De prijs van de varkensharen kwasten van Annie Sloan 
ligt wat hoger en het verschil zit hem met name in de kwaliteit van de varkensharen zelf. De varkensharen van de Annie Sloan kwasten zijn steviger en bieden wat meer weerstand bij het schilderen en gaan in basis niet uit elkaar staan, ook niet na lang gebruik. Bij de Pure Bristle kwasten raden wij dan ook aan om de haren na het schoonmaken te omwikkelen met een elastiekje. Je kunt de kwasten schoonmaken met hand warm water (geen heet water gebruiken) en daarna droog opbergen. Afwasmiddel werkt prima om de waxkwast schoon te maken na het waxen.