Vloeibare kleurpigment in 25 kleuren

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Met de geconcentreerde vloeibare kleurpigment van Polyvine kun je watergedragen verf, vernis, beits en voegcement kleuren.

Deze universele kleurpigmenten zijn bovendien geschikt om de krijtverf van Annie Sloan en Vintro bij te kleuren.

Tips:
Maak een levensechte terracotta kleur door de Polyvine kleurpigment Gebrande Sienna toe te voegen aan de Arles van Annie Sloan of aan de Deep Saffron van Vintro.

Voor een prachtige oker kleur meng je de Polyvine kleurpigment Gele oker in de Tilton van Annie Sloan of in de Sunflower van Vintro.

Bij het sjabloneren en stempelen met krijtverf is het geweldig om de kleurpigmenten van Polyvine te gebruiken. Je kunt dan de meest uiteenlopende kleurnuances maken. Op de zitting van de stoel (zie de foto) is met Annie Sloan krijtverf in combinatie met de Polyvine kleurpigmenten te zien hoe dat kan uitpakken.

Polyvine heeft een aantal houtkleur pigmenten zoals mahonie, teak en notelaar. Hiermee kun je blank hout kleuren waarbij de houtstructuur zichtbaar blijft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten tafelblad. Meng de kleurpigment door de Polvyine Was-Cire, Decorateursvernis of de Annie Sloan Lacquer voor een krasvaste en hitte bestendig afwerking.

Met de kleurpigmenten van Polyvine kun je bovendien de transparante Annie Sloan Clear Wax in iedere gewenste kleur mengen.

GRATIS verzending vanaf €39 met de kortingscode GRATISZENDEN

Productinformatie

De kleurpigmenten van Polyvine zijn op waterbasis.  Naast het bijkleuren van krijtverf worden de mengkleuren ook gebruikt bij het patineren van o.a. meubels. Door de transparante Clear Wax van Annie Sloan te mengen met een kleurpigment kun je zelf iedere gewenste kleurwas maken. 

Polyvine heeft speciaal voor het patineren een Wasvernis ontwikkeld: de "Was Cire". De transparante Was Cire van Polyvine kun je op kleur brengen met de Acryl kleurpigmenten waarmee je blank hout een prachtige duurzame finisch kunt geven met Mahonie, Teak, Eik, Notelaar etc. Maar ook een meubelstuk in de krijtverf kun je met dit product in elke gewenste kleur patineren of een zogenoemde Wash geven, denk aan de white wash.


Inhoud

Created with Sketch.

In een flesje zit 50 ml aan geconcentreerde acryl kleurpigment. 

Verkrijgbaar in 25 kleuren waaronder 9 houtkleuren.

Product eigenschappen

Created with Sketch.
  • Concentreerde kleurpigmenten
  • Acryl - op waterbasis
  • Universeel: geschikt voor het kleuren van producten op waterbasisWerkwijze

Created with Sketch.

Doordat de kleurpigmenten goed geconcentreerd zijn, kan het zijn dat je met een kleine hoeveelheid kleurpigment al het gewenste resultaat hebt.