Polyvine blanke lak zijdeglans

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

De zijdeglans blanke lak is hard, krasvast en is sneldrogend. De lak is geschikt voor veel oppervlakken: metaal, plastic, laminaat, hout, tegels, keramiek, glas en kunststof.

Door de sterke eigenschappen van de blanke lak is deze ook prima geschikt voor de afwerking van laminaat- en houtenvloeren. Dit maakt deze lak een uitstekende "budget" oplossing voor de afwerking van je vloer! Het verschil met de Vloervernis van Polyvine zit hem in de uithardingstijd: de Vloervernis van Polyvine is sneller (vanaf 16 uur) helemaal uitgehard.

Deze lak geeft een cross link bescherming. Dit betekent dat het de ondergrond isoleert. In de plaats van schellak kun je ook deze blanke lak toepassen als transparante primer om “bloeden” tegen te gaan.

Bijvoorbeeld eiken of onbehandeld grenen kan gaan “bloeden” waardoor er geel/groene vlekken ontstaan. Breng dan eerst twee lagen zijdeglans Polyvine blanke lak aan op het object voordat je de Chalk Paint aanbrengt. Lees eventueel ook: "Klaar in 3 stappen, stap 1 Voorbereiden" op onze website.

Droogtijd 1-2 uur. 
Overschilderbaar na 2 uur. 
Verbruik 15-20 m2 per liter. 

Tip: De Blanke lak van Polyvine is ook uitstekend geschikt als vloerlak.