The Colourist-Bookazine 4

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

The Colourist is een uniek Bookazine (groter dan een tijdschrift, kleiner dan een boek) dat is gewijd aan de passie van Annie Sloan voor kleur. Het is een verzamelbare, halfjaarlijkse publicatie met 132 zorgvuldig samengestelde pagina’s, gebonden in een unieke kaft.

Nummer 4 van The Colourist viert de 30ste verjaardag van Annie Sloan Chalk Paint® ! Het thema-kleurenpalet van dit nummer bevat Old White, Graphite en Lem Lem, en natúúrlijk ook het gloednieuwe product Pearlescent Glaze. Gericht op een neutraal palet van oud wit en grafiet met een scheutje Lem Lem, bevat deze editie ook Pearlescent Glaze, een speciaal, gloednieuw, feestelijk product voor 2020! In dit glossy nummer bezoek je een antiekfair in Round Top (Texas) en je krijgt een hometour van de briljante Ildiko Horvath! Om nog maar te zwijgen over de hippe Toile de Jouy-patronen van dit seizoen en hoe je ze kunt gebruiken, de beste manieren om wit in je huis te gebruiken en met welke kleur. 

En last but not least: de geliefde DIY-pagina's, die gegarandeerd schilders over de hele wereld zullen inspireren Omdat Annie ervan overtuigd is dat je het geweldig zult vinden, geeft ze je alvast een voorproefje. 

Productinformatie

Verzamel ze allemaal, geef het cadeau, leg ze op je koffietafel. Een bron van inspiratie, de Colourist  van Annie Sloan!

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.